6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Θα είναι ανταγωνιστική ομάδα ο Ολυμπιακός τονίζει ο Χρύσης Μιχαήλ

Θα είναι ανταγωνιστική ομάδα ο Ολυμπιακός τονίζει ο Χρύσης Μιχαήλ

By on 26 Ιουνίου, 2017 0 1134 Views

Την προετοιμασία του για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα αρχίσει σήμερα ο Ολυμπιακός. Ο προπονητής της ομάδας, Χρύσης Μιχαήλ, μίλησε στον Super Sport FM, για την πρόκληση και τις δυσκολίες που υπάρχουν.

«Μετά από 4 χρόνια επιστρέφει στην Α΄ Κατηγορία ο Ολυμπιακός. Γίνεται πιο δύσκολη η προσπάθεια με το εμπάργκο που έχουμε μπροστά μας. Και χωρίς εμπάργκο, η ομάδα δεν θα έκανε πολλές κινήσεις. Είμαι σίγουρος όμως, ότι η ομάδα θα αντεπεξέλθει και θα δώσει πολλές δυνάμεις για να είναι ανταγωνιστική» ανέφερε αρχικά ο κ. Μιχαήλ.

Για το ότι η ομάδα θα μπορεί να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο…

«Θα πρόκειται για 4 αλλαγές. Κάποια παιδιά έχουν κίνητρο και κάποια παιδιά έχουν δείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν στην κατηγορία».

Για την ενίσχυση με νεαρούς…

«Έχουν επιδείξει ενδιαφέρον πολλοί νεαροί για τον Ολυμπιακό. Πρέπει να καταλάβουν ότι θα έρθουν οι παίκτες που ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται. Εκεί όπου υπάρχει έλλειψη, θα ψάξουμε για κάποια παιδιά που μπορούν να προσφέρουν. Γνωρίζουμε τις θέσεις και τι χρειαζόμαστε».

Για την απόκτηση του Στυλιανού Κωνσταντίνου…

«Είχαμε τη φυγή του Παναγιώτου που ήταν δανεικός από τον Απόλλωνα και έπρεπε να καλύψουμε αυτό το κενό».

Αν είναι κοντά με κάποιους νεαρούς…

«Μιλήσαμε με κάποιους αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν αν σε κάποιες περιπτώσεις δεν ανανεώσουμε με παίκτες που ήταν και πέρσι στο ρόστερ. Είναι 1-2 περιπτώσεις που δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα. Θεωρώ ότι θα λήξουν θετικά και δεν θα έχουμε πρόβλημα. Αν κάποια από τα παιδιά του Ολυμπιακού, μπορούν να καλύψουν αυτό που χρειαζόμαστε τότε θα δούμε αν θα κινηθούμε για άλλους».