3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μέχρι 30 Ιουνίου οι προπονήσεις των Εθνικών Παίδων U-14 και U-15.

Μέχρι 30 Ιουνίου οι προπονήσεις των Εθνικών Παίδων U-14 και U-15.

By on 27 Ιουνίου, 2017 0 1089 Views

Στιγμιότυπο από πρόσφατη προπόνηση της Εθνικής Παίδων U-15.
—————————-

Σε συνεχή αγωνιστική δράση βρίσκονται οι Εθνικές μας ομάδες Παίδων U-14 και U-15.

Όπως και στους προηγούμενους μήνες, έτσι και τον Ιούνιο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει σχεδόν καθημερινές προπονήσεις και αξιολογήσεις ποδοσφαιριστών.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 30 Ιουνίου και στη συνέχεια, θα ακολουθήσει διακοπή για το καλοκαίρι.

Όσον αφορά στην Εθνική Παίδων U-15, οι προπονήσεις θα αρχίσουν ξανά περί τα τέλη Ιουλίου και θα συνεχιστούν τον Αύγουστο μέχρι και τις 7 του μήνα, οπόταν και η ομάδα μας θα αναχωρήσει για τη Σλοβακία για δύο φιλικούς αγώνες με την Εθνική ομάδα της χώρας. Οι αγώνες θα γίνουν στις 8 και 10 Αυγούστου.

Οι προπονήσεις και οι φιλικοί αγώνες εντάσσονται στο πλαίσιο του σχεδιασμού της ΚΟΠ ούτως ώστε, οι νεαροί διεθνείς που στο μέλλον θα στελεχώσουν τις μεγαλύτερες Εθνικές, να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία που έχει καθοριστεί από την Σχολή Ποδοσφαίρου της Ομοσπονδίας.

Πρόσφατα, βρέθηκε στην Κύπρο ο Olivie Doglia, Football Development Manager της UEFA (Διευθυντής Αναπτυξιακών Προγραμμάτων) ο οποίος επιθεώρησε τα προγράμματα εκγύμνασης και εκπαίδευσης που εφαρμόζει η ΚΟΠ στις προπονήσεις των Εθνικών μας ομάδων Παίδων στις ηλικίες U-14 και U-15.

Σύντομα, ο κ. Doglia αναμένεται να υποβάλει έκθεση με τα τελικά συμπεράσματα του μέσα στο πλαίσιο του καθοδηγητικού και υποστηρικτικού ρόλου της UEFA σε αναπτυξιακά προγράμματα που ακολουθούν οι Ομοσπονδίες μέλη της.

Δείτε εδώ τους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου στις προπονήσεις τις Εθνικής Παίδων U-15. http://www.cfa.com.cy/Gr/natnews/6/30845