10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ενθουσιασμός και πάλι στην Ομόνοια.Σε τροχιά τίτλου δηλώνει ο πρόεδρος

Ενθουσιασμός και πάλι στην Ομόνοια.Σε τροχιά τίτλου δηλώνει ο πρόεδρος

By on 3 Ιουλίου, 2017 0 1457 Views

laos
Κοσμοσυρροή στην πρώτη προπόνηση της Ομόνοιας. Οι φίλοι των πρασίνων έδωσαν βροντερό παρόν στο «Ηλίας Πούλλος» αποθεώνοντας τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Πάμπο Χριστοδούλου και με τα συνθήματα τους ζήτησαν πρωτάθλημα.

Κοντά στις 2.500 ήταν οι φίλοι της Ομόνοιας που βρέθηκαν στο Ηλίας Πούλος δείγμα της αισιδοξίας και του ενθουσιασμού που υπάρχει στο πράσινο στρατόπεδο για τη νέα περίοδο.
Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αντώνης Τζιωνής στην επίσημη πρώτη προπόνηση έστειλε το μήνυμα ότι στόχος είναι να επαναφέρουν την ομάδα σε πορεία πρωταθλητισμού.
«Αρχίζουμε ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Μας γεμίζει ευχαρίστηση η παρουσία του κόσμου και μα δίνει δύναμη να προχωρήσουμε. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ικανοποιήσουμε αυτό τον κόσμο. Η Ομόνοια αρχίζει μια νέα χρονιά με στόχο να διεκδικήσει όλους τους θεσμούς τους οποίους θα αγωνίζεται. Θέλουμε η ομάδα να κερδίζει τον κάθε αγώνα και να ικανοποιείται ο κόσμος. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε και θα κάνουμε αυτό που ο κόσμος ζητά και περιμένει από εμάς. Θέλουμε να επαναφέρουμε την ομάδα σε πορεία πρωταθλητισμού αφήνοντας πίσω τα προηγούμενα χρόνια» είπε ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων.