28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το «UEFA Foundation For Children» στηρίζει τα κυπριακά “Μοναδικά Χαμόγελα”

Το «UEFA Foundation For Children» στηρίζει τα κυπριακά “Μοναδικά Χαμόγελα”

By on 3 Ιουλίου, 2017 0 1188 Views

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ κ. Ανθούλης Μυλωνάς παραδίδει στην Πρόεδρο του Ιδρύματος «Μοναδικά Χαμόγελα» κ. Κάτια Κυριάκου το δίπλωμα του «UEFA Foundation For Children»
—————————–

Μέσω υποψηφιότητας που κατατέθηκε από την ΚΟΠ, το Ίδρυμα «Μοναδικά Χαμόγελα» το οποίο στηρίζει και ενισχύει παιδιά με σπάνια γενετικά νοσήματα θα στηριχτεί φέτος οικονομικά από το «UEFA Foundation For Children».

Συγκεκριμένα, το Ίδρυμα «Μοναδικά Χαμόγελα» αναδείχτηκε εκ των νικητών στο σχετικό διαγωνισμό που προκηρύχτηκε από το «UEFA Foundation For Children» για το 2017. Στο διαγωνισμό, δικαίωμα να υποβάλουν υποψηφιότητα προτείνοντας κάποιο ίδρυμα, είχαν οι 55 Ομοσπονδίες μέλη της UEFA.

Το «UEFA Foundation For Children» είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου UEFA στο πλαίσιο της Κοινωνικής της Προσφοράς προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη οικονομικής και ψυχολογικής στήριξης.

Το ύψος της στήριξης του «UEFA Foundation For Children» προς τα «Μοναδικά Χαμόγελα» θα ανέρθει στις 50.000 ευρώ.
diploma
Η υποψηφιότητα ετοιμάστηκε και κατατέθηκε στην UEFA από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και η επιλογή των «Μοναδικών Χαμόγελων» από την UEFA, αποτελεί τεράστια αναγνώριση του έργου που επιτελεί το Ίδρυμα αλλά και σημαντική επιτυχία για την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου που υπέβαλε την υποψηφιότητα.

Σε σημερινή σεμνή τελετή που έγινε στα Γραφεία της ΚΟΠ, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ κ. Ανθούλης Μυλωνάς συγχάρηκε την Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Κάτια Κυριάκου για την επιλογή της υποψηφιότητας τους από την UEFA, τονίζοντας την αμέριστη στήριξη της ΚΟΠ προς το έργο που επιτελούν.

Παράλληλα, της παρέδωσε το σχετικό δίπλωμα της UEFA με το οποίο επιβεβαιώνεται η επιλογή του Ιδρύματος “Μοναδικά Χαμόγελα” από το “UEFA Foundation For Children” ως εκ των νικητών για το 2017.

Από την πλευρά της η κ. Κυριάκου ευχαρίστησε την ΚΟΠ για τις προσπάθειες στήριξης του ιδρύματος “Μοναδικά Χαμόγελα” και διαβεβαίωσε πως τα χρήματα του «UEFA Foundation For Children» θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο από το Ίδρυμα, προς όφελος των παιδιών.