27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

Στην «TSI INVESTS» οι μετοχές της PAFOS FC LTD

By on 7 Ιουλίου, 2017 0 786 Views

Η διοίκηση της Πάφος FC ενημερώνει για τις εξελίξεις στην εταιρεία.

Αναλυτικά:

Ανακοίνωση επενδυτικού ομίλου «TSI INVESTS” για PAFOS FC LTD

Ο επενδυτικός όμιλος εταιριών “TSI INVESTS”, ιδιοκτησίας Ρώσων και Βρετανών επιχειρηματιών ανακοινώνει ότι έχει αποκτήσει τις μετοχές της ΠΑΦΟΣ FC LTD. Η συμφωνία έχει ανακοινωθεί τις προηγούμενες μέρες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΠΑΦΟΣ FC, όπως ήδη γνωρίζεται έχει ήδη καταρτιστεί σε σώμα και ο αντιπρόσωπος της εταιρείας “TSI INVSESTS”, είναι ο κ.Χρίστος Γλυκύς , ο οποίος θα είναι Πρόεδρος του Σωματείου.

Η εταιρεία θα λειτουργήσει με νέο Διοικητικό μοντέλο και στρατηγική. Στόχος μας είναι η ομάδα μας να προπονείται και να αγωνίζεται με Ευρωπαϊκά πρότυπα και ευρωπαϊκές μεθόδους, να έχει την κατάλληλη ιατρική στήριξη και περίθαλψη, θα επιβάλλουμε σύγχρονο τρόπο διοίκησης και τεχνογνωσίας. Επίσης, τα ταλέντα των ακαδημιών μας αλλά και ταλέντα από όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία μέσα από την Ακαδημία μας, να εκπαιδευτούν και να αναπτυχθούν με σύγχρονες μεθόδους σε ευρωπαϊκά πρότυπα για να μπορέσουν να παίξουν ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

Οι ενέργειες μας αυτές και η επένδυση μας, θα ενισχύσει τις οικονομικές πηγές και τα έσοδα της ομάδας ενώ θα αναπτύξει την διοίκηση και την διαχείριση της ομάδας.

Θα δουλέψουμε ακατάπαυστα για να δημιουργήσουμε μία ομάδα για το μέλλον, προσελκύοντας τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την Κύπρο και όλο τον κόσμο. Βήμα με βήμα, θα θέσουμε φιλόδοξους στόχους και να τους επιτύχουμε! Την ίδια ώρα, επιθυμούμε να κρατήσουμε την Κυπριακή ταυτότητα του Σωματείου και απλά να προσθέτουμε πάνω του.

Κάθε τομέα που θα θέλεις να βελτιώσεις, το πρώτο πράγμα είναι να ακούσεις», οπόταν και εμείς θα ακούσουμε, θα κατανοήσουμε τα πάντα με λεπτομέρεια, στη συνέχεια θα αποφασίζουμε πολύ γρήγορα και θα εκτελούμε πολύ γρήγορα όποιες αλλαγές είναι ανάγκη να γίνουν. Φυσικά θα γίνει με σεβασμό στην ιστορία και τις παραδόσεις της ομάδας, αλλά με εμπνευσμένο και λεπτομερές πλάνο.

Ο Διεθνής αθλητικός όμιλος, “ΤSI INVESTS”, έχει μία τεράστια 20ετή εμπειρία στην αθλητική βιομηχανία, όχι μόνο περιορισμένη σε πλάνα ποδοσφαιρικής διοίκησης στην Πρέμιερ Λίγκ και στο Ρωσικό πρωτάθλημα Ρωσία αλλά και σε άλλες αθλήματα όπως είναι το χόκεϊ, η Formula 1 και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

Στόχος μας είναι επίσης να αναπτύξουμε καινοτομίες στους τομείς του Μάρκετινγκ, τις δημόσιες σχέσεις, την ανάπτυξη ποδοσφαιριστών και επέκταση-ανάπτυξη και σε άλλους τομείς της αθλητικής βιομηχανίας.

Η εταιρεία μας θα δώσει έμφαση σε προσπάθειες για τη δημιουργία εγκαταστάσεων και την ανάπτυξη των Ακαδημιών του Σωματείου με σκοπό να επενδύσει στην ανάπτυξη νεαρών ποδοσφαιριστών και να δημιουργήσει ένα νέο Αθλητικό Κέντρο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών και επιπέδου, με τα υψηλότερα παγκόσμια στάνταρ.

Ακολουθεί δήλωση του Προέδρου του Σωματείου κ.Χρίστου Γλυκύ:

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να δημιουργήσουμε μία μοναδική και υποσχόμενη συνεργασία η οποία θα ανοίξει μία νέα εποχή στη ιστορία του Σωματείου, θα βελτιώσει τα αποτελέσματα την ερχόμενη περίοδο και θα δημιουργήσουμε ένα αειφόρο μοντέλο λειτουργίας πέρα από μία βραχυπρόθεσμη περίοδο. Η συμφωνία θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στο Σωματείο σε κάθε επίπεδο και θα το οδηγήσει ψηλά, έτσι όπως το ονειρεύεται ο κάθε φίλαθλος της Πάφου. Η “TSI INVESTS”, θα ενισχύσει το Σωματείο αλλά και όλο το κυπριακό πρωτάθλημα ως σύνολο.