2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σεβασμός στο ΑΠΟΕΛ όμως δεν είμαστε εδώ για φωτογραφίες λέει ο προπονητής της Ντουντελάνζ

Σεβασμός στο ΑΠΟΕΛ όμως δεν είμαστε εδώ για φωτογραφίες λέει ο προπονητής της Ντουντελάνζ

By on 11 Ιουλίου, 2017 0 847 Views

Ο τεχνικός της Ντουντελάνζ, Ντίνο Τόπμελερ μίλησε για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ.

Για τους στόχους της ομάδας του:

«Το ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα. Έχουμε σεβασμό για αυτούς όμως δεν είμαστε εδώ ούτε για φωτογραφίες ούτε για χειραψίες, ούτε για να ανταλλάξουμε φανέλες. Πέρσι πήγαν πολύ μακριά στο Γιουρόπα Λιγκ. Όμως στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά είδατε τι έγινε με Πρόγκρες και Ρέιντζερς. Θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο εδώ και θα πάμε για να κερδίσουμε στο Λουξεμβούργο».

Για τη πρόκριση της Πρόγκρες:

«Δυστυχώς για εμάς τώρα είναι όλοι υποψιασμένοι μετά τον αποκλεισμό της Ρέιντζερς από την Πρόγκρες. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στο Λουξεμβούργο όπως και το ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να μας υποτιμήσει ο ΑΠΟΕΛ και να μην είναι σε καλή κατάσταση. Ακόμα και έτσι όμως σίγουρα θα είναι δύσκολο».

Αν εντόπισε κάποιες αδυναμίες στο ΑΠΟΕΛ:

«Κάναμε καλή προετοιμασία, έχουμε αρκετά στοιχεία από το ΑΠΟΕΛ που έχει μεγάλη εμπειρία. Θα αγωνιστεί με αρκετούς ποδοσφαιριστές άνω των 30. Δεν έχει πολλά αδύναμα σημεία. Τα περισσότερα παιχνίδια που είδαμε είναι και τα περσινά που πήγαν καλά στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε σε καλή μέρα όμως ακόμα κι έτσι δεν σημαίνει πως το ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να μας κερδίσει».

Για τις καιρικές συνθήκες και την έδρα:

«Δεν είναι εύκολο γιατί δεν είμαστε συνηθισμένοι. Για τους οπαδούς στο Λουξεμβούργο η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε τόσους οπαδούς. Έχουμε παίκτες που έπαιξαν σε τέτοια ατμόσφαιρα ακόμα και εγώ όταν ήμουν ποδοσφαιριστής στη Γερμανία. Ξέρω πως οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ ενθουσιώδεις και θα υπάρχει μια καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

Για τους οπαδούς στο Λουξεμβούργο:

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε τόσους οπαδούς. Έχουμε παίκτες που έπαιξαν σε τέτοια ατμόσφαιρα ακόμα και εγώ όταν ήμουν ποδοσφαιριστής στη Γερμανία. Ξέρω πως οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ ενθουσιώδεις και θα υπάρχει μια καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο».