27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

Σε ρυθμούς Europa League Απόλλωνας,ΑΕΚ και ΑΕΛ

By on 12 Ιουλίου, 2017 0 663 Views

Απόλλων, ΑΕΚ και ΑΕΛ αγωνίζονται αύριο Πέμπτη στο 2ο προκριματικό γύρο του Europa League και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Για τον Απόλλωνα, ο αυριανός αγώνας με τη Ζάρια Μολδαβίας είναι ο πρώτος φετινός ενώ η ΑΕΚ και ΑΕΛ έχουν ήδη δώσει δύο επίσημους αγώνες στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League και συνεχίζουν την προσπάθεια τους αύριο, με σαφώς δυσκολότερους αντιπάλους σε σχέση με τις ομάδες από το Γιβραλτάρ.

Απόλλων – Ζάρια Μολδαβίας
Στο ΑΕΚ Αρένα θα δώσει τους πρώτους του Ευρωπαϊκούς αγώνες ο Απόλλωνας και αρχή κάνει αύριο με αντίπαλο τη Ζάρια Μολδαβίας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί από τη Cytavision. Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 20 Ιουλίου στη Μολδαβία και θα αρχίσει επίσης στις 20:00.

ΑΕΚ – Κορκ Σιτι Ιρλανδίας
Ήδη η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται στην Ιρλανδία για τον αυριανό πρώτο αγώνα με την Κορκ. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision. Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τους Ιρλανδούς στο ΑΕΚ Αρένα στις 20 Ιουλίου στις 20:00 στο ΑΕΚ Αρένα.

ΑΕΛ – Πρόγκρες Λουξεμβούργου
Η αποστολή της ΑΕΛ βρίσκεται ήδη στο Λουξεμβούργο για να αντιμετωπίσει την Πρόγκρες που στον πρώτο προκριματικό γύρο έκανε την έκπληξη αποκλείοντας τη Ρέιντζερς Σκοτίας. Αύριο στις 20:45 θα γίνει ο πρώτος αγώνας ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στις 20 Ιουλίου στις 21:00 στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.