27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ:Στην θεωρία η Αούστρια είναι το φαβορί και εμείς η αδύνατη ομάδα

ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ:Στην θεωρία η Αούστρια είναι το φαβορί και εμείς η αδύνατη ομάδα

By on 26 Ιουλίου, 2017 0 853 Views

Για την αναμέτρηση με την Αούστρια Βιέννης μίλησε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Αναλυτικά:

«Αντιμετωπίζουμε μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην Αυστρία. Μια ομάδα με ποιοτικό προπονητή και παίκτες. Έχει πάρα πολύ κόσμο. Περιμένω δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο μας. Είναι σε πίεση καθώς κέρδισαν στο θεσμό του κυπέλλου στα πέναλτι και έχασαν στην πρεμιέρα. Τώρα θέλουν να δείξουν αντίδραση στους οπαδούς της. Είναι υπό πίεση αυτοί αλλά και εμείς έχουμε πίεση. Έχουμε την πίεση να είμαστε καλύτεροι, να κερδίζουμε, να εκπροσωπήσουμε την Κύπρο και την ομάδα μας. Είναι μια καλή πίεση και έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι η Αούστρια θα μας σεβαστεί διότι ξέρει ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Ανδρέας Αβραάμ:

«Έχουμε δουλέψει στα σημεία που πρέπει και ξέρουμε τι να κάνουμε. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας και θα προσπαθήσουμε να τους ευχαριστήσουμε

Στη συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις.

Για το αυριανό παιχνίδι:

«Αύριο θα αντιμετωπίσουμε μια καλύτερη ομάδα θεωρητικά. Η ήττα της Αούστρια δεν λέει κάτι για εμάς. Ξεχνάμε τι κάναμε στα 4 παιχνίδια και η συγκέντρωση μας είναι στο παιχνίδι αύριο».

Για την ήττα της Αούστρια:

«Την μελετήσαμε. Η Αούστρια έχει συγκεκριμένο τρόπο που παίζει. Έχει την ταυτότητα του προπονητή της και αύριο είμαστε έτοιμοι για αυτό. Προτεραιότητα να δούμε πρώτα τη ομάδα μας και να δούμε πως θα παρουσιαστούμε. Κάναμε το σκαουτινγκ μας αλλά περιμένω την Αούστρια να αντιδράει αύριο».

Για την προσέγγιση της ΑΕΛ:

«Στην θεωρία η Αούστρια είναι το φαβορί και εμείς η αδύνατη ομάδα. Όλα αυτά είναι θεωρητικά όμως. Για την προσέγγιση μας στο μυαλό μας ξέρουμε τι θα κάνουμε και θέλουμε να σκοράρουμε αύριο. Για όλα αυτά το πιο σημαντικό είναι να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Δεν θα αμυνθούμε αύριο και να κάτσουμε πίσω και να περιμένουμε».