6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η προκλήρωση για τις Ελληνικές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ στα πιο εύκολα

Η προκλήρωση για τις Ελληνικές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ στα πιο εύκολα

By on 4 Αυγούστου, 2017 0 1089 Views

Η UEFA, ανακοίνωσε τα γκρουπ της κλήρωσης του Europa League και φέρνει τη Μίλαν υποψήφια αντίπαλο της ΑΕΚ, την Μπιλμπάο πιθανό ζευγάρι του Παναθηναϊκού και την Κύπρο πιθανό προορισμό του ΠΑΟΚ

Πιο συγκεκριμένα οι πράσινοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία εκ των Αθλέτικ Μπιλμπάο, Έβερτον, Μίντιλαντ, Μπράγκα και Σάλτσμπουργκ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό καλό θα ήταν για το τριφύλλι να αποφύγει τόσο τους Βάσκους όσο και τους Άγγλους, ενώ από την άλλη ιδανική κλήρωση θα ήταν με την ομάδα της Δανίας.

Η Ένωση θα βρει απέναντί της μία εκ των Μίλαν, Ντιναμό Κιέβου, Κράσνονταρ, Κλαμπ Μπριζ και Αούστρια Βιέννης.

Στην ΑΕΚ φυσικά δεν θα ήθελαν να βρουν απέναντί τους την ιδιαίτερα ενισχυμένη Μίλαν, ενώ ως ιδανικός αντίπαλος φαντάζει η Αούστρια Βιέννης που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την κυπριακή ΑΕΛ Λεμεσσού.

Τέλος, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κληρωθεί με μία εκ των Βιντεότον, ΑΕΚ Λάρνακας, Όστερσουντ, Σερίφ Τιρασπόλ, Ουτρέχτη και Ντομτσάλε.

Κλείνοντας, ο Δικέφαλος του Βορρά θα είναι σε κάθε περίπτωση το φαβορί καθώς καμία από τις παραπάνω ομάδες δεν φοβίζει ωστόσο με δεδομένο το πρωτάθλημα από το οποίο προέρχεται καλό θα ήταν να αποφύγει την Ουτρέχτη.