3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Α.ΠΑΝΤΕΛΗ:Όσο πιο ψηλά τόσο καλύτερα, θα διεκδικήσουμε το καλύτερο

Α.ΠΑΝΤΕΛΗ:Όσο πιο ψηλά τόσο καλύτερα, θα διεκδικήσουμε το καλύτερο

By on 8 Αυγούστου, 2017 0 906 Views

Σισέ πήρε την ελευθέρα του και εόναι ζήτημα ημερών η άφιξη του στην Κύπρο και η ένταξη του στην Ανόρθωση και η παρουσία του ίσως καθορίσει και τα επόμενα βήματα στο κεφάλαιο ενίσχυση.Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 και είπε αρκετά ενδιαφέροντα.
Για τον Σισέ:

«Έχουμε καταλήξει σε πλήρη συμφωνία, θα έπρεπε είχε να συμφωνήσει με την ομάδα του και να μείνει ελεύθερος, μας ενημέρωσε χθες νύχτα πως έμεινε ελεύθερος και θα οριστικοποιήσουμε σήμερα την κάθοδο του στην Κύπρο. Έχει αρκετές περγαμηνές, ο προπονητής πιστεύει ότι θα καλύψει τα άκρα της επίθεσης, ίσως και στην κορυφή και εμπίπτει σε αυτά που ζητούσαμε».

Για το αν έγινε οικονομική υπέρβαση για να αποκτηθεί:

«Είχαμε θέσει ως όριο ένα ταβάνι το μπάτζετ της ομάδας και είχαμε πει να μην ξεφύγουμε από αυτό το ταβάνι. Οπωσδήποτε είμαστε σε εκείνα τα επίπεδα που είχαμε θέσει, προσπαθήσαμε να φέρουμε καλούς ποδοσφαιριστές».

Για το αν κλείνει το ρόστερ με την απόκτηση του Σισέ:

«Ουσιαστικά είμαστε συμπληρωμένοι και πλέον φθάνουμε στη τελική ευθεία για το πρωτάθλημα για να ξεκινήσουμε τον μαραθώνιο».

Για το μεγάλο στοίχημα:

«Έχουν έρθει αρκετοί ποδοσφαιριστές, το μεγάλο στοίχημα είναι αυτοί οι παίκτες να μπορέσουν να λειτουργήσουν μαζί και να κάνουν μια ομάδα που μπορεί να πετύχει τους στόχους που έχουμε θέσει».

Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές:

«Το ποδόσφαιρο ποτέ δεν τελειώνει. Μέσα από τις προπονήσεις, τα φιλικά, ίσως και μέσα από τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, να χρειαστεί να γίνει διορθωτική κίνηση. Αν χρειαστεί να γίνει κίνηση, θα γίνει, φτάνει να αξίζει».

Για το αν θα γίνει άλλη κίνηση στην επίθεση:

«Με την έλευση του Σισέ ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και μετά τη συμμετοχή του στην ομάδα θα γνωρίζουμε πολύ περισσότερα. Αύριο νύχτα ή Πέμπτη πρωί θα έρθει στην Κύπρο».

Για τον Κβέσιτς:

«Υπάρχει ένα θέμα με τον ποδοσφαιριστή. Θα πρέπει να καταλήξουμε σε συμφωνία, δεν ήταν τόσο ότι ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να βοηθήσει, υπάρχει ένα ρίσκο και αποφασίσαμε ότι είναι καλύτερο να ψάξει αλλού να συνεχίσει την καριέρα του».

Για την προετοιμασία:

«Έχει γίνει μια πολύ καλή προετοιμασία, αυτό που έχω διαπιστώσει είναι πως έχουμε ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα. Για να είσαι παίκτης και βασικό στέλεχος στην Ανόρθωση πρέπει να έχεις την κατάλληλη δύναμη. Αυτό που περιμένουμε και απαιτούμε είναι η επιστροφή στα ψηλά γιατί μείναμε αρκετά χρόνια πιο κάτω».

Για τον στόχο της ερχόμενης σεζόν:

«Η ομάδα δεν δέχεται οτιδήποτε άλλο εκτός από Ευρώπη. Όσο πιο ψηλά τόσο καλύτερα, θα διεκδικήσουμε το καλύτερο».

Για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές:

«Αυτά τα νεαρά παιδιά έχουν συμμετοχές στα φιλικά, είναι συνεχώς με την ομάδα και είναι πολύ ευχάριστο ότι τέσσερις νεαροί παίκτες της Ανόρθωσης είναι με την Εθνική ομάδας αυτή την στιγμή. Θα τους δώσουμε όση βοήθεια χρειάζονται». Δεν θέλουμε να τους φορτώσουμε με ευθύνες. Θα τους δώσουμε τον χρόνο που χρειάζεται ο καθένας ανάλογα.

Για τον Κολούνγκα:

«Είχαμε καταλήξει σε συμφωνία, ξαφνικά μεσολάβησε ο μάνατζερ του άλλαξε τα δεδομένα. Ζήτησε να πάρει κάποια λεφτά που του αναλογούν για τη χρονιά που αρχίζει τώρα και ανέτρεψε κάπως τις συζητήσεις. Δεν υπάρχει θέμα αγωγής του μάνατζερ του στην Ανόρθωση. Υπάρχουν αρκετές φορές θέματα με μάνατζερ, θα μάθουμε να ζούμε με αυτά μέχρι να διορθωθούμε».

Για τον κόσμο:

«Ο κόσμος είναι δίπλα μας και πρέπει να μείνει κοντά γιατί τους χρειαζόμαστε. Έχουμε γίνει χίλια κομμάτια και θα πρέπει να τα ξεχάσουμε αυτά και να πορευθούμε όλοι μαζί».

Για το έπος της Τραπεζούντας:

«Η νίκη απέναντι στους Τούρκους δεν μπορεί να μπει στην ίδια μοίρα με την είσοδο στους ομίλους. Ήταν Εθνική υπερηφάνεια».