21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Παράπονα από τον Πάρντο και στήριξη από τον Ντε Βινσέντι…

Παράπονα από τον Πάρντο και στήριξη από τον Ντε Βινσέντι…

By on 10 Αυγούστου, 2017 0 608 Views

Άκουσε και διάβασε κάποια πράγματα που τον ενόχλησαν ο Πάρντο και μετά το Super Cup έστειλε μήνυμα στους… εχθρούς και ευχαρίστησε τους καλούς οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Έγραψε το παράπονο του στον προσωπικό του λογαριασμό στέλνοντας μηνύματα βρίσκοντας και ένα θερμό συμπαραστάτη:

“Σήμερα έμαθα πολλά, πολλά πράγματα. Τώρα είναι ώρα να σιωπήσω, να δουλέψω και να σας δω την Τετάρτη. Μόνο ΑΠΟΕΛ. Ευχαριστώ τους καλούς ΑΠΟΕΛίστες.
Ορκίζομαι ότι θα επιστρέψω πίσω πολύ καλύτερος από πριν. Πολλοί που εκφράζουν έχθρα θα είναι πολύ χαρούμενοι, θα το απολαμβάνουν αλλά… είναι ένα μεγάλο ΑΛΛΑ…Επίσης στους λίγους εχθρούς που κρύβονται: Σήμερα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να μάθω και να το ξεπεράσω αυτό με το μυαλό και την δουλειά μου. Σας ευχαριστώ”
Ο Πάρντο βρήκε συμπαραστάτη ένα παλιό φίλο στα αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ ,τον Τόμας Ντε Βινσέντι που του έγραψε συμβουλές στήριξης:
“Ώρα να τα βάλεις όλα στην θέση τους. Μιλάω από εμπειρία. Πρέπει να ξέρεις ποιούς να ακούς και ποιούς όχι. Φυσικά όχι τους χούλιγκανς του twitter. Μην αλλάξεις ποτέ γι’ αυτούς. Δεν πιστεύω ότι νιώθεις την ανάγκη να αποδείξεις κάτι σε αυτούς… Εσύ; ΕΣΥ; Εσύ πρέπει να είσαι ο τελευταίος!”.
O Πάρντο απάντησε … “Μεγάλε Τόμας, με ξέρεις εσύ” για να απαντήσει ξανά ο Αργεντινός πως “Τίποτα δεν έγινε, δεν είναι το τέλος κανενός. Στήριξε τον εαυτό σου μέσα απ’ την οικογένεια και τους συμπαίκτες σου. Πρόσωπο με πρόσωπο κανένας δεν σου λέει τίποτα, αυτό είναι το χειρότερο”.

Η κουβέντα τελείωσε με τον Ούρκο να γράφει… “Σ’ ευχαριστώ Τόμας, θα το αποδείξω στον εαυτό μου. Σ’ ευχαριστώ πολύ. Είσαι καταπληκτικός και μέσα και έξω απ’ το γήπεδο. Σού στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά”.