5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Λίβερπουλ έτοιμη για επιστροφή στους ομίλους του Champions League.Κέρδισε στην Γερμανία 2-1

Η Λίβερπουλ έτοιμη για επιστροφή στους ομίλους του Champions League.Κέρδισε στην Γερμανία 2-1

By on 15 Αυγούστου, 2017 0 701 Views

Η Λίβερπουλ έκανε το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για την επιστροφή στους ομίλους του Champions League. Οι κόκκινοι είδαν τον Μινιολέ να αποκρούει πέναλτι, τους Αλεξάντερ-Άρνολντ και Μίλνερ να σκοράρουν και έφυγε με νίκη 2-1 από τον Ζίνσχαϊμ επί της Χόφενχαϊμ, την οποία άξιζε.

Οι Άγγλοι τα βρήκαν δύσκολα στο ξεκίνημα και στο 12’ βρέθηκαν μία ανάσα από το να δεχθούν το γκολ. Ο διαιτητής Κάιπερς είδε πέναλτι σε ανατροπή του Γκνάμπρι από τον Λόβρεν, σε μία φάση που δεν υπήρχε τίποτα, αλλά ο Μινιολέ είπε «όχι» στον Κράμαριτς. Οι παίκτες του Κλοπ ανέβασαν σιγά-σιγά στροφές και πήραν το προβάδισμα στο 35’ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Αλεξάντερ-Άνρολντ! Στην επανάληψη η Λίβερπουλ κυριάρχησε, στο 74’ έφτασε και σε δεύτερο γκολ, όταν μετά τη σέντρα που επιχείρησε ο Μίλνερ, η μπάλα βρήκε στον Νόρντβαϊτ, αλλά στο τέλος πήγε να τα χαλάσει όλα. Στο 87’ φάνηκε η απειρία του Αλεξάντερ-Άρνολντ που στη ουσία σταμάτησε για να ζητήσει οφσάιντ και ο Ουτ, που είχε μπει στο ματς στο 71’, κατέβασε ωραία και με σουτ στην κίνηση δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μινιολέ για το 1-2. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και άλλο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, όμως τίποτα δεν άλλαξε.

Χόφενχαϊμ: Μπάουμαν, Χούμπνερ, Μπίτσακτσιτς (52’ Νόρντβαϊτ), Καντεράμπεκ, Ζούμπερ, Φογκτ, Ρουπ (53’ Αμίρι), Γκνάμπρι (71’ Ουτ), Ντεμιρμπάι, Βάγκνερ, Κράμαριτς

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Λόβρεν, Μάτιπ, Μορένο, Αρνολντ, Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον (63’ Μίλνερ), Τσαν, Φιρμίνο (84’ Σολάνκε), Σαλάχ, Μανέ (89’ Γκρούγιτς)