27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έδειξε τις διαθέσεις της η Αλκή ,και αδυναμίες ο Εθνικός

Έδειξε τις διαθέσεις της η Αλκή ,και αδυναμίες ο Εθνικός

By on 19 Αυγούστου, 2017 0 642 Views

Η Αλκή επέστρεψε με νίκη στην Α΄ κατηγορία κερδίζοντας 1-0 στο Δασάκι τον Εθνικό δείχνοντας παράλληλα καλά στοιχεία που θα την βοηθήσουν να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή της στην κατηγορία των μεγάλων. Από την άλλη ο Εθνικός φάνηκε αδύναμος επιθετικά αφού το εμπάργκο δεν του επέτρεψε να καλύψει τις αποχωρήσεις των περσινών επιθετικών του και ασφαλώς θα έχει μια δύσκολη χρονιά αφού μέχρι τον Γεννάρη δεν θα μπορέσει να έχει άλλες επιλογές .Είχε ισοζυγισμένο ημίχρονο και πάλευε τον αγώνα όμως στο β΄ ημίχρονο δεν μπόρεσε να αντιδράσει επιθετικά.

Στον 74′ ήρθε το υπέροχο τέρμα από την Αλκή με τον Ντιγκρουζά να κάνει ένα πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής και να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του Μπογκατίνοφ, ο οποίος νικήθηκε μόνο σε αυτή την φάση αφού προηγουμένως είχε σωτήριες αποκρούσεις

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπογκατίνοφ, Φιλίποφ, Στόϊτσεφ, Τσικάρσκι (88′ Πογιατζής), Ντόμπνια, Πιντσέλι, Ενέσκου (80′ Παπαγεωργίου), Αρέστη, Κυπριανού (67′ Γκαβρίλα), Κιπιάνι, Χαραλάμπους.

Στον πάγκο: Πρότζεκ, Μουλαζίμης, Ρόκατς, Πογιατζής, Ιλουρίντζε, Χάτζιαρος, Μούσιτς, Κουσιάππας, Ηλία, Παπαγεωργίου, Γκαβρίλα.

ΑΛΚΗ: Στρατηλάτης, Πάρπα, Φραγκέσκου, Ντουβεντρού, Γουίλλι (77′ Τριπό), Χαρή, Ντιγκρουζά (94′ Ιτούα), Βασίλεφ, Πιεράτσι, Χαμντί (83′ Χαραλάμπους), Ντιακιτέ

Στον πάγκο: Τασουρή, Χαραλάμπους, Θεοχάρους, Αβραάμ, Μανώλη, Γαβριηλίδης, Ιτούα, Λοϊζίδης, Καλλής, Τριπό, Ψύχας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τιμόθεος Χριστοφή (Αρ. Χρίστου, Χαρ. Ξενοφώντος) 4ος Λ. Σωτηρίου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πιεράτσι

ΓΗΠΕΔΟ: Δασάκι

ΘΕΑΤΕΣ: 600