6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024

Ενισχύεται με Φαμπρίτσιο Σάντος η Αλκή

By on 21 Αυγούστου, 2017 0 687 Views

Μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο προπονητής της Αλκή Ορόκλινης, Σάββας Δαμιανού, αποκάλυψε πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός Φαμπρίσιο Σάντος Σιμόες είναι στην Κύπρο για να ενισχύει την ομάδα.

Για τη νίκη επί του Εθνικού:

«Είναι σημαντικό να ξεκινάς με τους τρεις βαθμούς. Πήραμε ένα διπλό απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Ήταν και η πρεμιέρα. Πιστεύω ότι κερδίσαμε τρεις βαθμούς τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο».

Για τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους:

«Φυσικά. Είναι σημαντικό να κερδίζεις μια ομάδα με τους ίδιους στόχους και μάλιστα εκτός έδρας. Η πραγματικότητα όμως είναι πως είναι απλά τρεις βαθμούς. Χρειάζεται υπομονή και να παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια μας».

Για την εικόνα της ομάδας:

«Περιμένω ακόμη καλύτερα πράγματα από τα παιδιά. Υπήρξαν στιγμές κατά την διάρκεια του αγώνα που έβγαινε μια καλή εικόνα. Μας έλειπε η διάρκεια που θα έρθει μέσα από ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Σε γενικές γραμμές επέβαλε τον δικό της ρυθμό η ομάδα μου».

Για τα φιλικά προετοιμασίας:

«Οι ποδοσφαιριστές βρήκαν ρυθμό, έμαθαν το παιχνίδι ο ένας του άλλου αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε αρκετούς ποδοσφαιριστές από τη περσινή σεζόν, για αυτό ήμασταν και πιο έτοιμοι».

Για τον Τιγκρούτζια:

«Ο Σαφίκ είναι ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στην 3η κατηγορία της Γαλλίας. Τον είδα, τον αξιολόγησα, πίστεψα πως μπορεί να μας κάνει την διαφορά στη μεσαία γραμμή. Έχει προοπτική και ακόμη έχει πολλά να δώσει».

Για την ενίσχυση:

«Είναι στην Κύπρο ο Φαμπρίσιο Σάντος Σιμόες, είναι Βραζιλιάνος αγωνιζόταν στην Αγκόλα στην Ρεκρεατίβο Λεμπολό. Είναι σέντερ φορ και περνάει τώρα από εξετάσεις. Είναι έτοιμος, δεν χρειάζεται ιδιαίτερα προετοιμασία».