7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024

Η Γιουνάιτεντ 3Χ3 και πατά κορυφή

By on 26 Αυγούστου, 2017 0 756 Views

 

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έκανε τη δουλειά και είναι η μοναδική που κάνει το 3×3 στη φετινή Premier League [μπορεί να το κάνει και η Γουέστ Μπρομ]. Οι Κόκκινοι Διάβολοι αντιμετώπισαν προβλήματα από την εξαιρετικά οργανωμένη, Λέστερ, η οποία άντεξε για 70 λεπτά, όμως γνώρισε δεύτερη εκτός έδρας ήττα. Ο Λουκάκου δεν κατάφερε να σκοράρει και στο τρίτο του ματς με την Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα καθώς είδε τον Σμάιχελ να τον νικά από τα 11 βήματα, όμως ευτυχώς για τους γηπεδούχους, οι αλλαγές του Special One, Ράσφορντ και Φελαϊνί, σκόραραν για το τελικό 2-0 στο Old Trafford.

Από την αρχή πήρε την κατοχή η Γιουνάιτεντ, όμως δεν μπορούσε να φτιάξει άμεσα φάσεις κόντρα στην Λέστερ, που στο πρώτο κομμάτι του αγώνα προσπαθούσε να κυκλοφορήσει. Οι καλές στιγμές ήρθαν μαζεμένες για την ομάδα του Μουρίνιο, που στο 18′ μπορεί να φωνάζει για γκολ που κακώς δεν μέτρησε. Ο Σμάιχελ έβγαλε το σουτ του Λουκάκου, ο Μάτα ήταν εκεί που έπρεπε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως η σημαία υψώθηκε λανθασμένα. Στο 19′ ο Μαρσιάλ έκανε τη σέντρα από αριστερά που πέρασε στο δεύτερο δοκάρι για τον Πογκμπά, όμως το πλασέ του Γάλλου στην κίνησε έφυγε έξω και στο 20′ ο Μάτα έκανε τρομερή ντρίμπλα και πλασέ στο παραθυράκι, όμως το έβγαλε με το ένα χέρι ο Σμάιχελ εκπληκτικά. Ακολούθησε μια σειρά μακρινών σουτ, από τους Κόκκινους Διαβόλους, κυρίως από τον Πογκμπά, τα οποία δεν είχαν αποτέλεσμα και το πρώτο μέρος, παρά την κατοχή 70%-30% που είχε η Γιουνάιτεντ, έληξε 0-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με πίεση και κερδισμένο πέναλτι για την Γιουνάιτεντ καθώς η μπάλα φάνηκε να βρίσκει στο χέρι του Σίμπσον, όμως στο 53′ ο Σμάιχελ απέκρουσε την εκτέλεση του Λουκάκου. Το σκηνικό δεν άλλαξε, οι Red Devils είχαν μεγάλη κατοχή μέχρι και έξω από την περιοχή της Λέστερ, όμως δεν δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά. Στο 57′ ο Ντε Χέα απέκρουσε με τα πόδια, δύο λεπτά μετά ο Τζόουνς τον Μαχρέζ τελευταία στιγμή και στο 67′ ο Μουρίνιο έβαλε τον Ράσφορντ στη θέση του Μάτα. Ο μικρός χρειάστηκε μόλις τρία λεπτά για να σκοράρει και το έκανε με σουτ από το σημείο του πέναλτι ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Αμέσως μετά το γκολ ο Μουρίνιο έκανε τις αλλαγές που θα βοηθούσαν να θωρακίσει την Γιουνάιτεντ, όμως έφεραν και γκολ στο 82′ όταν ο Λίνγκαρντ στην κόντρα έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Φελαϊνί [ήταν οφσάιντ] και έτσι δημιουργήθηκε το τελικό 2-0.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλένσια, Τζόουνς, Μπαγί, Μπλιντ, Μάτιτς, Πογκμπά, Μάτα (67′ Ράσφορντ), Μχιταριάν (74′ Φελαϊνί), Μαρσιάλ (76′ Λίνγκαρντ), Λουκάκου.

Λέστερ (Κρεγκ Σέκσπιρ): Σμάιχελ, Φουχς, Σίμπσον, Μόργκαν, Μαγκουάιρ, Τζέιμς, Ντιντί, Ολμπράιτον (60′ Γκρέι), Μαχρέζ,