7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νίκη και εντυπώσεις για την Ένωση,μέτριες οι ρεζέρβες του ΑΠΟΕΛ(Φωτορεπορτάζ)

Νίκη και εντυπώσεις για την Ένωση,μέτριες οι ρεζέρβες του ΑΠΟΕΛ(Φωτορεπορτάζ)

By on 26 Αυγούστου, 2017 0 754 Views

Χειρότερα δεν μπορούσαν να δείξουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ που αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Ε.Ν.Π στο «Τάσος Μάρκου». Δεν είναι μόνο η φιλική ήττα με 3-1 αλλά η συνολική παρουσία όλων σχεδόν των ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Δώνης.
Με μοναδική εξαίρεση το Λούκας Σόουζα ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά και μάλιστα ήταν 60 λεπτά στο γήπεδο, οι υπόλοιποι δεν είχαν δικαιολογία για να δείξουν τόσο ανέτοιμοι και να προβληματίσουν τον προπονητή τους.
Κανένα πλάνο που δοκίμασε δεν ικανοποίησε και ειδικά κάποιοι που θα έπρεπε να αποδείξουν ότι διεκδικούν θέση ήταν πολύ μακριά από εκείνο που ήθελε να δει ο προπονητής τους.
Αντίθετα οι Παραλιμνίτες πρέπει να έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι αφού είδαν την ομάδα τους σε ένα δυνατό τεστ να δείχνει καλά στοιχεία και ετοιμότητα να διεκδικήσει την επάνοδο της στην Α΄κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με ισάρριθμα γκολ του Κούλλη Παύλου (25΄και Γκένοφ 32΄) ο Ποτέ μείωσε σε 1-2 στο 64΄και ο Γιωρκάτζιης στο 70΄διαμόρωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Αρτυματάς, Μερκής, Άδωνη (46΄ Μακρής)  Αλεξάνδρου, Αντωνίου, Σόουζα (60΄ Γκρούμπατς) Φαρίας, Ορ, Μπερτόλιo, Ποτέ.
ΕΝΠ: Ρομέρο, Μέρτακκας, Ευθυμίου, Οικονόμου, Μπάσο, Κυριάκου, Σελεστίνο, Σολάρι, Γκένοφ, Παύλου (46΄ Κωνσταντίνου) Κολοκούδιας (46΄ Ανδρέου).