4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

Συνήλθε η Τσέλσι με τον Μοράτα….

By on 27 Αυγούστου, 2017 0 854 Views

 

Εφιάλτης… μακρινός η πρεμιέρα με τη Μπέρνλι (2-3), καθώς η πρωταθλήτρια βρίσκει τα πατήματά της. Μετά τη νίκη κόντρα στην Τότεναμ, η Τσέλσι επικράτησε εντός της Εβερτον 2-0 κι έδειξε σημάδια ανάκαμψης. Ο Αλβαρο Μοράτα άρχισε την… απόσβεση κι έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που πετυχαίνει γκολ και μοιράζει ασίστ σε δυο σερί εντός έδρας ματς. Εξαιρετική η συνεργασία του με τον Σεσκ, ματσάρα από τον Γουίλιαν που ήταν παντού. Προβλημάτισε η Εβερτον σε ακόμα ένα ματς και ο Κούμαν… καίγεται για επιθετικό!

 

Η Τσέλσι είχε απο την αρχή επισκεφθεί αρκετές φορές την εστία του Πίκφορντ κι έστελνε απειλητικά μηνύματα. Ωστόσο,  γκολκίπερ της Εβερτον δεν άφησε ούτε τον Πέδρο, αλλά ούτε και τους Λουίζ, Γουίλιαν να πανηγυρίσουν. Ωστόσο, στο 27΄ η υπεροχή των Μπλε μετατράπηκε σε γκολ. Ο Μοράτα πέρασε με κεφαλιά στον Φάμπρεγας και ο Ισπανός με σουτ πέτυχε το 1-0. Στο 40′ οι Λονδρέζοι σφράγισαν τη νίκη με κεφαλιά του Μοράτα από σέντρα του Αθπιλικουέτα. Οσο για την Εβερτον, είχε μόλις μια προσπάθεια για γκολ σε όλο το ημίχρονο, ένα κακό σουτ του Σίγκουρντσον! Οι αριθμοί δεν έδειχναν… ανατροπή, αφοή η Τσέλσι κέρδισε στα 109 από τα 112 ματς της PL που ήταν μπροστά στο σκορ με δυο ή περισσότερα γκολ…

Η Εβερτον είχε μια καλή φάση στο 50′ με τον Σάντρο, αλλά ως εκεί… Η Τσέλσι είχε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά Πέδρο και Μόουζες δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα σε δυο περιπτώσεις. Ο ρυθμός μετά το 70′ έπεσε, η Τσέλσι κατέβασε ταχύτητα και ο Κουρτουά μόνο σε μια φάση χρειάστηκε να επέμβει, στο 87′ στο σουτ του Γκιγιέ.

Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ, Ρούντιγκερ, Μόουζες (89′ Κρίστενσεν), Φάμπρεγας, Καντέ, Αλόνσο, Γουίλιαν, Πέδρο (75′ Μπακαγιόκο), Μοράτα (78′ Μπατσουαγί)

Έβερτον: Πίκφορντ, Κιν, Γουίλιαμς, Γιαγκέλκα (83′ Λένον), Χόλγκεϊτ, Ντέιβις (45′ Μπέσιτς), Γκιγιέ, Μπέινς, Ρούνεϊ, Σίγκουρντσον, Ραμίρες (62′ Κάλβερτ – Λιούιν)