9 Μαΐου, 2024
  • 9 Μαΐου, 2024

Βήμα για το Μουντιάλ έκανε η Σερβία

By on 3 Σεπτεμβρίου, 2017 0 847 Views

Ενα βήμα πιο κοντά στο Μουντιάλ της Ρωσίας η Σερβία, η οποία επικράτησε 3-0 εντός έδρας της Μολδαβίας και βρέθηκε στο +2 από την Ιρλανδία. Οι Σέρβοι ήταν ανώτεροι και φρόντισαν από το α’ μέρος να μην αγχωθούν και να σφραγίσουν το τέταρτο τρίποντο στα προκριματικά. Μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πρίγιοβιτς, στον πάγκο ο Βούκοβιτς. Σε ένα βαρύ τερέν λόγω της έντονης βροχόπτωσης, η Σερβία μπήκε δυνατά, πίεσε και στο 20ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Γκατσίνοβιτς από πάσα του Κόστιτς. Δέκα λεπτά αργότερα ο σκόρερ μοίρασε στον Κολάροφ που πέτυχε το 2-0! Στο 81′ ο Κόστιτς έκανε δεύτερη ασίστ με τον Μίτροβιτς να διαμορφώνει το 3-0.

Η Ιρλανδία έπεσε στην παγίδα της Γεωργίας, αναδείχθηκε 1-1 στην Τιφλίδα κι έπεσε από την κορυφή. Μόλις στο 4′ από πάσα του Κρίστι ο Ντάφι πέτυχε το 1-0. Στο 34′ οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα, αφού από ασίστ του Ανανίτζε, ο Καζαϊσβίλι διαμόρφωσε το 1-1. Ηταν μόλις ο τρίτος βαθμός για τους Γεωργιανούς έπειτα από έξι στροφές.

Χαρακίρι της Ισλανδία στο Ρέικιαβικ, ήττα 1-0 από τη Φινλανδία και το Μουντιάλ απομακρύνθηκε αισθητά! Μπορεί να έμεινε στην κορυφή, αλλά η Κροατία υποδέχεται το Κόσοβο και με νίκη πάει στο +3. Οι αδιάφοροι Φινλανδοί χάρη στη φαουλάρα του Ρινγκ στο 8′ πήραν το πρώτο τρίποντό τους στον όμιλο. Οι Ισλανδοί που έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γκίσλασον πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν απέσπασαν κάτι θετικό.

Ντεμπούτο με νίκη για τον Πανούτσι στον πάγκο της Αλβανίας, αφού είδε την ομάδα του να κερδίζει εύκολα το Λιχτενστάιν με 2-0. Οι Αλβανοί θέλουν να παλέψουν μέχρι τέλους για τη 2η θέση, αν και ξέρουν πως οι ελπίδες είναι σχεδόν… μηδαμινές . Ο Ρόσι στο 54′ και ο Αγκόλι στο 78′ διαμόρφωσαν το 2-0.