4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έτοιμη για τον αγώνα με την Σουηδία η Εθνική Ελπίδων

Έτοιμη για τον αγώνα με την Σουηδία η Εθνική Ελπίδων

By on 4 Σεπτεμβρίου, 2017 0 670 Views

Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση της Εθνικής μας.
————————————

Με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της Τρίτης ολοκλήρωσε τον κύκλο της προετοιμασίας της η Εθνική Ελπίδων.

Μετά το νικηφόρο 2-1 της πρεμιέρας επί της Μάλτας, οι διεθνείς μας θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στα καλά αποτελέσματα απέναντι σε μια ομάδα που είναι σαφώς καλύτερη και με περισσότερες απαιτήσεις στον όμιλο.

Με καλή παρουσία θα μπορέσουν ασφαλώς να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το καλύτερο και ο Νίκος Ανδρονίκου σε κάθε ευκαιρία επαναλαμβάνει στους διεθνείς μας πως χρειάζεται μεγάλη αυτοσυγκέντρωση.

Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής ουσιαστικά θα παρατάξει τη βάση της ομάδας που κέρδισε την περασμένη Παρασκευή. Στα συν η επιστροφή του Φράγκου που εξέτισε την τιμωρία του.

«Αρχίσαμε τη νέα διοργάνωση με απαιτήσεις και μέσα από κάθε παιχνίδι θα κυνηγούμε το καλύτερο είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας.

Σίγουρα ο χαρακτήρας του αυριανού αγώνα θα είναι διαφορετικός σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας όμως μέσα από την προσπάθεια μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για το καλύτερο» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ανδρέας Φράγκου.

Για τη Σουηδία το παιχνίδι της Τρίτης θα είναι το πρώτο της στον έκτο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Falkenberg Arena» που βρίσκεται στην πόλη Falkenberg και θα αρχίσει στις 19:45 ώρα Κύπρου.

Το γήπεδο είναι χωρητικότητας 4214 θέσεων και οι διοργανωτές ελπίζουν πως ο αγώνας θα διεξαχθεί σε γεμάτο στάδιο καθώς προπωλήθηκαν ήδη 3 χιλιάδες εισιτήρια.

Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 16 ευρώ και 10 ευρώ για παιδιά. Σημειώνεται ότι ο αγώνας θα μεταδίδεται από το τοπικό κανάλι TV12

Στην αποστολή για τον αγώνα της Σουηδίας ο Νίκος Ανδρονίκου έχει στη διάθεση του 20 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά η αποστολή:

Αναγέννηση Δερύνειας: Ραφαήλ Αναστασίου

ΑΕΛ: Μάριος Ηλία, Χρίστος Γουίλερ

Αλκή Ορόκλινης: Μάριος Ανδρέου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Παναγιώτης Αρτυματάς, Κώστας Πηλέας

ΑΠΟΕΛ: Ανδρέας Παρασκευά

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Ιωάννης Πίττας, Λεωνίδας Κυριάκου

ΑΡΗΣ: Κυριάκος Παναγή, Ανδρέας Φράγκου

ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς: Άντης Νικολάου, Αντρέας Κωμοδίκης

ΕΝ Παραλιμνίου: Αντώνης Κουμής

ΕΡΜΗΣ Αραδίππου: Πάρης Ψάλτης

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Ανδρέας Καρό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κωνσταντίνος Σωτηρίου

ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας: Ανδρέας Χριστοδούλου

ΠΑΦΟΣ FC: Γιώργος Χριστοδούλου

FC FUENLABRADA: Θεόδωρος Ιωσηφίδης