7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Περιμένει τους διεθνείς στην προπόνηση η ΑΕΚ ενόψη Ερμή

Περιμένει τους διεθνείς στην προπόνηση η ΑΕΚ ενόψη Ερμή

By on 5 Σεπτεμβρίου, 2017 0 861 Views

Η ΑΕΚ περιμένει την επιστροφή των διεθνών της για την τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ερμή.Στόχος φυσικά η νίκη με δεδομένο την φιλοδοξία για διεκδίκηση του τίτλου .Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου.

Για την διάσταση που πήρε συνέντευξη που έκανε ο προπονητής της ομάδας, Ιμανόλ Ιδιακέθ:

«Προχωρήσαμε σε γραπτή δήλωση για να σταματήσουν να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις. Η συνέντευξη έγινε πριν από το παιχνίδι με την Κορκ στην Ιρλανδία. Ο προπονητής μας μίλησε για το πρωτάθλημα στην Κύπρο και θέλησε να εξηγήσει στον συμπατριώτη του την πρωταγωνιστική πορεία που κάνει η ομάδα μας. Έγινε παράφραση των λεγόμενων του, το πράγμα πήρε μεγάλη δόση υπερβολής και κάπου έπρεπε να μπει μια τελεία».

Για τις φιλοδοξίες στην ΑΕΚ:

«Είμαστε περήφανοι που είμαστε εκεί που πρωταγωνιστούμε και διεκδικούμε τον τίτλο. Μέχρι τότε έχουμε να κάνουμε πάρα πολλά, δρόμος είναι μακρύς».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Σήμερα το απόγευμα επιστρέφουν οι 5 της Εθνικής. Θα περιμένουμε τις επόμενες μέρες τον Τρισκόφσκι και τον Μαλόκου και εφόσον δεν προκύψει κάτι το απρόοπτο θα πάμε με όλες τις επιλογές και με προφανή στόχο να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στη δική μας πρεμιέρα».