2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Περιμένει ένα μπαμ επί μεγάλης ομάδας η Ν.Σαλαμίνα.(Αναμονή για Ρέινολντς)

Περιμένει ένα μπαμ επί μεγάλης ομάδας η Ν.Σαλαμίνα.(Αναμονή για Ρέινολντς)

By on 6 Σεπτεμβρίου, 2017 0 760 Views

Η Νέα Σαλαμίνα βλέπει σαν πρόκληση για έκπληξη τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ Απο την μια είναι ευακιρία για καλές εισπράξεις αφού το παιγνίδι θα προσελκύσει χιλιάδες κόσμο και από την άλλη ο κόσμος της περιμένει ένα μπαμ απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο που θα δώσει νέα δυναμική στην ομάδα.Στο κεφάλαιο ενίσχυση αναμένεται η επισημοποίηση της απόκτησης του Ρέινολντς ως άνεργου αλλά ακόμα δεν είναι οριστικό.Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του και δη ενόψει και της αναμέτρησης με το ΑΠΟΕΛ.

«Περιμένουμε το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ για να έχουμε και εισπράξεις. Προσφέρεται αυτό απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το ΑΠΟΕΛ έχει αποδείξει πολλές φορές ότι διαθέτει πολύ μεγάλο ρόστερ και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και παρόλο που παίζει στην Ευρώπη έδειξε ότι δεν υποτιμά στα παιχνίδια πρωταθλήματος. Παρακολούθησαν την ομάδα μας και δείχνουν ότι παίρνουν στα σοβαρά το παιχνίδι. Εμείς πιστεύουμε πολύ στην φετινή Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα δείχνει ότι θα είναι ανταγωνιστική κυρίως μέσα στο γήπεδο μας».

Για την άσχημη προϊστορία με το ΑΠΟΕΛ…
«Οι ποδοσφαιριστές όταν μπαίνουν στο γήπεδο δεν σκέφτονται την προϊστορία. Αυτό είναι θέμα για τον κόσμο περισσότερο που διψά για μια διάκριση απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι το ΑΠΟΕΛ. Αγωνιζόμενοι απέναντι στον πρωταθλητή οι ποδοσφαιριστές έχουν επιπλέον κίνητρο για κάτι περισσότερο»

Για τον Ρέινολντς…
«Η αλήθεια είναι ότι δεν κρύψαμε ποτέ το ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη εξέλιξη αλλά έχουμε ακόμα δύο μέρες για δανεικούς ποδοσφαιριστές και αν όλα πάνε καλά και το ενδιαφέρον μετατραπεί σε γάμο τότε θα ενισχυθούμε».

Θα προλάβει ο Σανγκόι;
«Είναι ερωτηματικό ο Σανγκόι καθώς προέρχεται από θλάση. Θα τον περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή αλλά δεν πρόκειται να πάρουμε το ρίσκο αν νιώθει ενοχλήσεις. Οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του προπονητή μας, περιμένουμε και τον Καρώ να επιστρέψει και όλοι θα είναι στο Μενεού».