4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Αλκή στηρίζεται στο σύνολο τονίζει ο προπονητής της

Η Αλκή στηρίζεται στο σύνολο τονίζει ο προπονητής της

By on 7 Σεπτεμβρίου, 2017 0 622 Views

Η Αλκή δεν στηρίζεται σε 3-4 παίκτες αλλά στο σύνολο υποστηρίζει ο προπονητής της ο οποίος δείχνει καλά διαβασμένος για την Πάφο την οποία θεωρεί καλή ομάδα και στην πορεία θα εί ναι ανταγωνστική σε όλα τα παιγνίδια.Για την Αλκή λέει πως είναι νωρίς για συμπεράσματα αλλά είναι αισιόδοξος έχοντας εμπιστοσύνη στους παίκτες του κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους τερματοφύλακς.Ο Σάββας Δαμιανού μίλησε για τον αγώνα με την Πάφο και όλα όσα αφορούν την Αλκή στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 .
Για το παιχνίδι με την Πάφο:

«Γνωρίζουμε την ομάδα της Πάφου όμως γνωρίζουμε περισσότερο τις συνθήκες του αγώνα. Είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα, ακόμη και την τελευταία εβδομάδα πήραν αρκετούς παίκτες. Από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι, υπάρχει εμπιστοσύνη πως θα πάμε έτοιμοι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι νωρίς για συμπεράσματα. Την έχω παρακολουθήσει σε τρία παιχνίδια την Πάφο και είναι μια καλή ομάδα. Θέλει τον χρόνο της. Θα είναι ένας άξιος αντίπαλος και μια ανταγωνιστική ομάδα».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος:

«Κάναμε αγώνες προετοιμασίας για να δώσουμε χρόνο σε κάποια παιδιά. Είχαμε την ατυχία με τον τραυματισμό του Βασίλιεφ. Θεωρώ ότι έγινε μια σωστή και αξιόλογη προετοιμασία και τα αποτελέσματα θα φανούν».

Για τον Πάρντο και τον Στρατηλάτη:

«Είναι σημαντικό ότι έχουμε δυο ικανότατους τερματοφύλακες που είναι έμπειροι. Δεν θα σταθώ σε κανένα όνομα. Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας ο Πάρντο, ένα παιδί που συνήθισε να κάνει πρωταθλητισμό, έχει νοοτροπία νικητή όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε ακόμη ένα τερματοφύλακα, τον Στρατηλάτη αλλά και τον Τασουρή».

Για τον Φαμπρίτσιο:

«Έχουμε εμπιστοσύνη στον Φαμπρίτσιο και στον Αβραάμ και έχουν την ικανότητα να αντικαταστήσουν τον Βασίλιεφ. Έχουμε βάθος, δεν στηριζόμαστε σε 3-4 παίκτες. Ο καθένας έχει συγκεκριμένο ρόλο που πρέπει να αποτελέσει μέσα στην ομάδα. Όταν γίνουν όλα αρμονικά δεν θα έχει πρόβλημα η ομάδα».