18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το πρόγραμμα του ομίλου της Εθνικής Νέων(4 – 10 Οκτωβρίου στην Ιρλανδία)

Το πρόγραμμα του ομίλου της Εθνικής Νέων(4 – 10 Οκτωβρίου στην Ιρλανδία)

By on 8 Σεπτεμβρίου, 2017 0 787 Views

Στιγμιότυπο από φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας με την Αρμενία στην Κύπρο.
————————————-

Καθορίστηκε το πρόγραμμα που αφορά τον έβδομο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 όπου συμμετέχει η Εθνική μας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν μεταξύ 4 – 10 Οκτωβρίου στην Ιρλανδία (καθορίστηκε από την ημέρα της κλήρωσης) και οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης θα εξασφαλίσουν εισιτήριο συμμετοχής στον elite round.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική

Η πρεμιέρα μας με αντίπαλο τη Σερβία θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου στο «Ferrycarrig Park», χωρητικότητας 597 θέσεων που βρίσκεται στην πόλη Wexford. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:00 ώρα Κύπρου.

Ο αγώνας της Ιρλανδίας με το Αζερμπαϊτζάν θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα στο Waterford Regional Sports Centre του Waterford και θα αρχίσει στις 17:00 ώρα Κύπρου. Το γήπεδο είναι χωρητικότητας 2978 θέσεων.

2η αγωνιστική

Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει στις 7 Οκτωβρίου την Ιρλανδία στο Waterford Regional Sports Centre και ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:00 ώρα Κύπρου.

Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί ο αγώνας της Σερβίας με το Αζερμπαϊτζάν. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Ferrycarrig Park» και θα αρχίσει στις 17:00 ώρα Κύπρου.

3η αγωνιστική

Το φινάλε είναι προγραμματισμένο στις 10 Οκτωβρίου και η Κύπρος θα αντιμετωπίσει στο «Ferrycarrig Park» το Αζερμπαϊτζάν. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15:00 ώρα Κύπρου.

Την ίδια ώρα στο Waterford Regional Sports Centre θα διεξαχθεί ο αγώνας της Ιρλανδίας με τη Σερβία.