3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Χόφενχαϊμ με δύο αντεπιθέσεις κέρδισε την Μπάγερν Μονάχου

Η Χόφενχαϊμ με δύο αντεπιθέσεις κέρδισε την Μπάγερν Μονάχου

By on 9 Σεπτεμβρίου, 2017 0 877 Views

Aν και είναι ακόμα νωρίς, η Χόφενχαϊμ έδειξε ότι η Μπάγερν δεν είναι σε καμία περίπτωση άτρωτη και εφόσον βρεις τα αδύνατα σημεία της, μπορείς να διεκδικήσεις θετικό αποτέλεσμα, με την ίδια να πετυχαίνει μία σπουδαία νίκη.

Με το… «καλησπέρα» η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έφτασε μία ανάσα από το γκολ, με την προσπάθεια του Λεβαντόφσκι περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπάουμαν.

Στην πρώτη επικίνδυνη «επίσκεψη» της Χόφενχαϊμ και στο μοναδικό σουτ εντός εστίας ο Μαρκ Ουτ άνοιξε το σκορ, σε μία φάση που προκάλεσε διαμαρτυρίες.

O 26χρονος επιθετικός βρέθηκε απέναντι από το Νόιερ, δε λάθεψε και σημείωσε το 1-0, αφήνοντας τους παίκτες της Μπάγερν να διαμαρτύρονται για το γεγονός πως στον αγωνιστικό χώρο βρισκόταν και δεύτερη μπάλα.

To τέρμα αυτό κόντρα στη ροή του παιχνιδιού φάνηκε πως αποδιοργάνωσε την Μπάγερν την ώρα που οι παίκτες του Νάγκελσμαν ήταν άριστα στημένοι και «χτυπούσαν» στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές μάλιστα ο Ουτ σκόραρε εκ νέου, μιας και οι χώροι στην άμυνα της Μπάγερν ήταν κάτι παραπάνω από «ανοικτοί» και στο 51′ οι Βαυαροί πλήρωσαν εκ νέου τις αργές επιστροφές τους.

Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα η Μπάγερν αδυνατούσε να βρει διαδρόμους προς την εστία του Μπάουμαν, απείλησε χωρίς αποτέλεσμα με το Ρόμπεν και τελικώς η Χόφενχαϊμ πήρε το τρίποντο που την φέρνει στην κορυφή με επτά βαθμούς, έχοντας συγκατοίκους την Ντόρτμουντ και το εξαιρετικό μέχρι στιγμής Αννόβερο.

Να τονιστεί ότι ο Τόμας Μίλερ έφτασε τις 400 συμμετοχές με τη φανέλα των «κόκκινων».