4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

Παραπάτησε η Ντόρτμουντ

By on 9 Σεπτεμβρίου, 2017 0 738 Views

Παρά το γεγονός πως είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 29ο λεπτό, η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να κερδίσει τη Φράιμπουργκ (0-0) και απώλεσε τους πρώτους βαθμούς της στην τρίτη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Οι δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές για την Ντόρτμουντ την διατηρούσαν στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο η Φράιμπουργκ μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση «έκοψε» βαθμούς από τους Βεστφαλούς, αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία με 0-0.

Κι όμως τα δεδομένα της αναμέτρησης σε καμία των περιπτώσεων δεν προμήνυαν τέτοιο αποτέλεσμα. Μπορεί ο Πίτερ Μποζ να έχασε λόγω τραυματισμών νωρίς στον αγώνα τους Μπάρτρα και Σμέλτσερ, όμως η ομάδα του είχε αριθμητικό πλεονέκτημα για μία ώρα παιχνιδιού λόγω της αποβολής του Ραβέ (29′). Η Φράιμπουργκ αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι», εφάρμοσε διπλή ζώνη άμυνας μετά την αποβολή και τελικά αυτή η αμυντική της προσήλωση της χάρισε το θετικό αποτέλεσμα.

Η Ντόρτμουντ με το Σωκράτη Παπασταθόπουλο βασικό είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής που άγγιξαν το 85%, σκόραρε με τον Ομπαμεγιάνγκ στο 80′ γκολ που ακυρώθηκε λόγω επιθετικού φάουλ από τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό αλλά τελικά δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, χάνοντας το απόλυτο νικών.

Πηγή: sdna.gr