8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πιο καλό και με τους νέους το ΑΠΟΕΛ. Τεσσάρα ανωτερότητας και ποιότητας

Πιο καλό και με τους νέους το ΑΠΟΕΛ. Τεσσάρα ανωτερότητας και ποιότητας

By on 9 Σεπτεμβρίου, 2017 0 596 Views

Το γκολ του Νταμάχου στο 6΄μετά το τραγικό λάθος του Βάτερμαν μπορεί να έδωσε προβάδισμα και ψυχολογία στη Ν. Σαλαμίνα όμως όταν υπάρχει η ποιότητα που έχει το ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί ένα γκολ να ανατρέψει τα δεδομένα όταν μάλιστα οι νέοι παίκτες που μπήκαν στην 11αδα κάλυψαν αρκετά κενά και τουλάχιστον ο ένας κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο νεαρός Ούγγρος άσος των πρωταθλητών ,ο Σαλάι δικαίωσε την υπέρβαση για την απόκτηση του. Απο τις πρώτες στιγμές του αγώνα έδειξε αυτοπεποίθηση και άνεση κάνοντας αισθητή την παρουσία του και στο 27΄πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Κύπρο με εξαιρετικό τρόπο ενώ είναι αυτός που κέρδισε το πέναλτι στο 55΄που έφερε το 1-2 από τον Ντε Καμάργκο.(Στο ξεκίνημα πιθανόν να ήταν σε οριακή θέση οφσάιντ ο Ζαχίντ που έβγαλε την πάσα πριν το πέναλτι)Γενικά είναι ο παίκτης τον οποίο ένιωσε πολύ η άμυνα της Ν. Σαλαμίνας που προσπάθησε αλλά η αλήθεια είναι ότι το παιγνίδι κρίθηκε στην διαφορά επιπέδου και ποιότητας των δύο ομάδων . Ήταν δύσκολο όσο και αν ήθελε όσο και αν προσπάθησε η Ν. Σαλαμίνα να σταματήσει ένα καλό ΑΠΟΕΛ που δέχθηκε αναπάντεχο γκολ νωρίς και ανέβασε στροφές για να ανατρέψει τα δεδομένα και το πέτυχε με καλή εμφάνιση και χάρης στην ανωτερότητα και ποιότητα των παικτών του .
Ο Ντε Καμάργκο στο 72΄πέτυχε 1-3 από μπαλιά του Ορ, ο Ντε Καμάργκο και υπενθύμισε ότι έχει το γκολ παίρνοντας θέση στην λίστα των παικτών που ξεχώρισαν ενώ στο 86΄και ο Μίκαελ Ποτέ που μπήκε αλλαγή είδε δίκτυα γράφοντας το 1-4 δίνοντας στο αποτέλεσμα τις διαστάσεις της διαφοράς που είχαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο.
xamit
Καλές οι εντυπώσεις και για τον Βούρο του ΑΠΟΕΛ και με καλές στιγμές ο Ζαχίντ ενώ καλά τα πήγε και ο Φαρίας δίπλα στον Μοράις. Φυσικά το ΑΠΟΕΛ ήταν καλό σαν ομάδα συνόλου που από το πρώτο του παιγνίδι στο πρωτάθλημα φρόντισε να δείξει τις δυνατότητες του.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Λ.Λουκά): Βεσελόφσκι, Βοσκανιάν, Καρώ (46΄ Ρέινολντς), Μακρίεφ, Σανγκόι (46΄ Κορέια), Νταμάχου, Μανογιάν, Γκράσι, Πόλιανετς, Μπριτζίτο (63΄ Κάκκο), Μιντίκκης

ΑΠΟΕΛ (Γ. Δώνης): Βάτερμαν, Λάγο, Βούρος, Ρουέδα, Καρλάο, Φαρίας, Μοράις, Εμπεσίλιο, Ζαχίντ (63΄ Ορ), Σαλάι (75΄ Ποτέ), Ντε Καμάργκο (79΄ Αντωνίου)

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Λούκας Σωτηρίου (Μιχάλης Σωτηρίου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σανγκόι/Βάτερμαν, Φάριας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: 2500