18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

Τριάρα η Τότεναμ και ανάσα για την Άρσεναλ

By on 9 Σεπτεμβρίου, 2017 0 764 Views

Ο Χάρι Κέιν έφτασε τα 100 γκολ με την φανέλα της Τότεναμ, την οποία οδήγησε σε εύκολο δ

    ιπλό στην έδρα της Έβερτον (0-3), την ώρα που η Άρσεναλ έδειξε ξανά σφυγμό στο 3-0 επί της Μπόρνμουθ.
    Ο Άγγλος επιθετικός είχε 24 τελικές μες τον Αύγουστο χωρίς να σκοράρει, μα με το που άλλαξε ο μήνας βρήκε δίχτυα με το πρώτο του σουτ προς την αντίπαλη εστία!

    Με μία περίεργη σέντρα σουτ, ο Κέιν έφτασε τα 100 γκολ με την φανέλα της Τότεναμ (μόλις σε 169 παιχνίδια) και άνοιξε το δρόμο για το θρίαμβο στο «Γκούντισον Παρκ».

    Η ομάδα του Ποκετίνο που πολύ θα ήθελε να δίνει όλα της τα ματς εκτός έδρας (η κατάρα του Γουέμπλεϊ της κάνει την ζωή δύσκολη) ήταν πολύ καλύτερη από τα «ζαχαρωτά» και με άλλα δύο γκολ από Έρικσεν (42’) και Κέιν (46’) έφτασε πολύ εύκολα στο 0-3, διατηρώντας το απόλυτο μακριά από το Λονδίνο.

    Την ίδια ώρα στο Emirates, η Άρσεναλ έδειξε σημάδια ζωής απέναντι στην Μπόρνμουθ που ήταν ο κατάλληλος αντίπαλος για ένα ξέσπασμα των «κανονιέρηδων» με τα δεκάδες εσωτερικά προβλήματα.

    Το γρήγορο γκολ του Γουέλμπεκ (6’) έλυσε τα πόδια των παικτών του Βενγκέρ, που διπλασίασαν τα τέρματα της Άρσεναλ, με έναν πολύ ωραίο συνδυασμό ανάμεσα σε Οζίλ – Λακαζέτ και όμορφο σουτ του Γάλλου (27’).

    Οι «κανονιέρηδες» ήταν το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης και έφτασαν άνετα στο τελικό 3-0 που διαμορφώθηκε στο ξεκίνημα της επανάληψης πάλι από τον Γουέλμπεκ (50’, 3-0) στην πιο πειστική φετινή εμφάνιση των «κανονιέρηδων», που έδειξαν και πάλι σφυγμό.