3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΙΕΡΟΣ: Αυτό το γκολ μου έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση

ΠΙΕΡΟΣ: Αυτό το γκολ μου έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση

By on 11 Σεπτεμβρίου, 2017 0 533 Views

 

Ο Πιέρος Σωτηρίου άνοιξε το σκορ στον αγώνα της Κοπεγχάγης με την Μίντιλαντ με ενέργεια μεγάλης κλάσης και τρέλανε τους φίλους της ομάδας του που τον αποθέωσαν. Η νίκη της Κυριακής ήταν ψυχολογική τόνωση για τον αγώνα Europa League εναντίον της Λοκομοτίβ Μόσχας:

– Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς και ανυπομονούμε να τον αγώνα με την Λοκομοτίβ Μόσχας με την αυτοπεποίθηση. Ανυπομονούμε να παίξουμε Ευρωπαϊκό αγώνα και πάλι. Αυτοί  οι αγώνες είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους παίζω για την FCK. Έχουμε ως στόχο να προχωρήσουμε στην Ευρώπη . Ξέρουμε ότι θα έχουμε  κάποιους  σκληρούς αγώνες. Δεν ξέρω τόσο πολύ την  Λοκομοτίβ Μόσχας , αλλά είναι μια από τις ισχυρότερες ομάδες  της Ρωσίας, γι ‘αυτό θα είναι δύσκολο, αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας , δήλωσε ο Πιέρος Σωτηρίου στην επίσημη σελίδα της Κοπεγχάγης.

Με το γκολ κατά της Μίντιλαντ έφτασε τα  τέσσερα γκολ με την φανέλα της  FCK με το νούμερο 28. Ένα στατιστικό στοιχείο που έχει ως στόχο να επεκτείνει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.:

– Είναι η δουλειά μου να σκοράρω τόσο στη Super League όσο και στην Ευρώπη. Το σημαντικό πράγμα είναι πάντα η ομάδα να κερδίζει, αλλά είναι ένα από τα καθήκοντά μου για να βοηθήσω στο σκοράρισμα. Είμαι χαρούμενος για το γκολ, που σημείωσα την Κυριακή, όταν ο William έκανε μια ωραία μπαλιά .Αυτό το γκολ μου έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ανυπομονώ για  τον αγώνα της Πέμπτης, όπου θα δουλέψουμε όλοι σκληρά για να κάνουμε  μια καλή αρχή για την ομάδα, ώστε να μπορέσουμε να επιτύχουμε το στόχο να προχωρήσουμε περισσότερο στην Ευρώπη.

Pieros: Vi går til Lokomotiv-kampen med selvtillid

11/09 2017 12:50

Pieros Sotiriou var blandt målscorerne, da FC Midtjylland blev besejret med 4-3 i Telia Parken søndag og både målet og kampen har givet et boost før Europa League-kampen mod Lokomotiv Moskva:

 

– Det var en god kamp for os, og vi ser frem til kampen mod Lokomotiv Moskva med selvtillid. Vi glæder os til at spille europæisk igen, og de kampe er en af grundene til, at man spiller for FCK. Vi har et mål om at gå videre fra gruppen, selv om vi ved, at det bliver nogle svære kampe. Jeg kender ikke så meget til Lokomotiv Moskva endnu, men de er et af Ruslands stærkeste hold, så det bliver svært, men vi tror på os selv,” siger Pieros.