5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΖΙΤΑΝ:Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα

ΖΙΤΑΝ:Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα

By on 14 Σεπτεμβρίου, 2017 0 1623 Views

Του απεσταλμένου της ΕΑΚ, Γιώργου Παττίχη

Μετά το τέλους του αγώνα της Ρεάλ με τον ΑΠΟΕΛ και αφού η Ρεάλ πήρε τη νίκη με 3-0, ο προπονητής της «Βασίλισσας», Ζιντάν, τόνισε πως η ομάδα του πήρε μια σημαντική νίκη, ενώ σημείωσε πως παρά το γεγονός πως στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δεν ήταν καλή, στο δεύτερο ήταν εξαιρετική.
Αναλυτικά:
Για το παιχνίδι: «Ήταν αναγκαίο να ξεκινήσουμε τη νίκη για την προσπάθεια να διατηρήσουμε τον τίτλο μας. Είναι πάντα σημαντικό να ξεκινάς καλά σε αυτή τη διοργάνωση. Βάλαμε 3 γκολ, μπορούσε για άλλα τόσα και δεν δεχτήκαμε τέρμα, αυτό κρατώ. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε πολύ καλά να κάνουμε, να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».
Για τον Ρονάλντο: «Ο Ρονάλντο είναι ένας παίκτη κλειδί για εμάς, αφού σχεδόν πάντα σκοράρει. Ελπίζουμε την Κυριακή να είναι η τελευταία φορά που δεν θα τον έχω στην διάθεση μου. Έχουμε επιστροφές την Κυριακή αλλά αντιλαμβάνεστε πόσο πολύ θέλω τον Ρονάλντο για τη συνέχεια».
Για το γεγονός πως η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ και στα φιλικά τα πήγε εξαιρετικά: «Διαφωνώ. Με την Βαλένθια παίξαμε καλά, όχι με την Λεβάντε. Σήμερα δεν παίξαμε καλά στο 1ο ημίχρονο, αλλά παίξαμε εξαιρετικά στο δεύτερο».
Για τον Μπέιλ: «Ο Μπέιλ μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε θέση στην επίθεση. Δεν πιστεύω πως ο κόσμος της Ρεάλ είναι προκατειλημμένος με τον παίκτη αυτό. Πιστεύω ότι σιγά σιγά θα δούμε τον Μπέιλ να ανακτά την καλή του κατάσταση μετά από 4 μήνες ταλαιπωρίας. Θα πρέπει να του δώσουμε πίστωση χρόνου. Κάθε μέρα είναι και καλύτερα».