4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γ.ΟΚΚΑΣ:Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο τη δουλειά μας για βελτίωση της Εθνικής Παίδων

Γ.ΟΚΚΑΣ:Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο τη δουλειά μας για βελτίωση της Εθνικής Παίδων

By on 15 Σεπτεμβρίου, 2017 0 938 Views

Η Εθνική μας όπως παρατάχθηκε στο νικηφόρο 3-0 της Πέμπτης.
—————————————–

Ο θετικός απολογισμός (1 νίκη και 1 ισοπαλία) αλλά και η αγωνιστική παρουσία στο διπλό φιλικό με τα Σκόπια, επιβεβαίωσε εκ νέου τις πολλές δυνατότητες της ομάδας και την προοπτική της ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Η Εθνική Παίδων όπως και στο Μαυροβούνιο (τέλη Αυγούστου) έτσι και στα Σκόπια παρουσιάστηκε με πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και η χθεσινή νίκη με 3-0 δείχνει από μόνη της και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι νεαροί διεθνείς μας.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι η ομάδα σκόραρε και στους τέσσερις εκτός έδρας αγώνες που έδωσε μέσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Χορηγός της Εθνικής Παίδων η Α.Ε. ΟΠΑΠ Κύπρου.

«Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και μέχρι τις επίσημες υποχρεώσεις θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε εκεί που χρειάζεται για να παρουσιαστεί καλύτερη η ομάδα.

Κάθε φιλικό είναι χρήσιμο, είδαμε πράγματα, οι ποδοσφαιριστές μας πήραν περισσότερες εμπειρίες και συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο τη δουλειά μας», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννος Οκκάς.

Η Εθνική μας βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της και τον Οκτώβριο θα δώσει στην Πάφο τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων U-17.

Η Κύπρος κληρώθηκε στο δωδέκατο όμιλο μαζί με την Πολωνία, τη Σουηδία και το Σαν Μαρίνο και οι αγώνες θα γίνουν μεταξύ 17-23 Οκτωβρίου 2017.