7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024

Άσφαιρη η Τότεναμ στο Γουέμπλεϊ

By on 16 Σεπτεμβρίου, 2017 0 702 Views

Το Γουέμπλεϊ συνεχίζει να… πληγώνει την Τότεναμ, αφού έμεινε για τρίτο σερί εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη. Η Σουόνσι άντεξε την πίεση και πήρε βαθμό (0-0).

Το Γουέμπλεϊ… εμπόδιο στον δρόμο για τον τίτλο! Η Τότεναμ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο Λονδίνο με τη Σουόνσι, κάνοντας την τρίτη φετινή της εντός έδρας γκέλα. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει απολέσει ήδη επτά βαθμούς φέτος στο Γουέμπλεϊ, όταν πέρσι στο White Hart Lane είχε χάσει μόλις τέσσερις!

Οι Λονδρέζοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, πήραν τον έλεγχο κι έκλεισαν τους Ουαλούς στα καρέ τους. Η κατοχή ξεπέρασε το 70%, αλλά η ομάδα του Ποκετίνο δε βρήκε ποτέ το δρόμο προς τα δίχτυα. Τόσο ο Κέιν όσο και ο Σον βρέθηκαν σε θέση βολής, αλλά ο Φαμπιάνσκι κράτησε το μηδέν. Μάλιστα, λίγο πριν το φινάλε του α’ μέρους η Σουόνσι θα μπορούσε να είχε παγώσει το Γουέμπλεϊ, αλλά ο Φαν ντερ Χουρν έχασε σημαντική ευκαιρία. Πιο επιθετική στην επανάληψη η Τότεναμ και στο 56′ φώναξαν σωστά για πέναλτι σε χέρι του Ολσον! Δυο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια φάση να σκοράρουν, αλλά το σουτ του Κέιν σταμάτησε στο δοκάρι. Οι Σπερς συνέχισαν την πίεση, αλλά στο 65′ ο Σον δε μπόρεσε να σκοράρει από κοντά. Στην εξέλιξη της φάσης ο Φαμπιάνσκι έβγαλε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Κέιν! Ο διεθνής φορ δε μπόρεσε ούτε στο 81′ να νικήσει τον Πολωνό!

Tότεναμ: Γιορίς, Τρίπιερ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Βερτόνχεν, Ντάιερ, Σισοκό (63’ Οριέ), Έρικσεν, Σον (74’ Γιορέντε), Άλι, Κέιν

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Νότον, Φαν ντερ Χουρν (85’ Ράουτλετζ), Φερνάντεθ, Μόουσον, Όλσον, Κλούκας, Ρενάτο Σάντσες (58’ Φερ), Κάρολ, Αγιού, Έιμπραχαμ (72’ Μπονί)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: