20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Προσγείωση στην Πάφο…για την Ομόνοια.Πρώτη νίκη των γηπεδούχων με 2-1

Προσγείωση στην Πάφο…για την Ομόνοια.Πρώτη νίκη των γηπεδούχων με 2-1

By on 16 Σεπτεμβρίου, 2017 0 792 Views

Η Πάφος προσγείωσε την Ομόνοια κερδίζοντας 2-1 ένα συναρπαστικό αγώνα.Η Ομόνοια βρήκε αρχικά εμπόδιο τον Κόπριβετς που με εξαιρετικές αποκρούσεις κράτησε το 0-0 ενώ στη συνέχεια ο Καμαρά την τιμώρησε μόλις μπήκε στο παιγνίδι .Αντέδρασε και ισοφάρισε με τον Νταρμπισάιαρ όμως ένα αχρείαστο πέναλτι από τον Φαπρίτσιο χάρισε τη νίκη στην Πάφο αφού ο η ομάδα της Πάφου δεν αστόχησε και στη συνέχεια κράτησε το 2-1 με νύχια και δόντια.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Καμαρά στο 60ο λεπτό, ισοφάρισε η Ομόνοια προσωρινά με τον Ντάρμπισαϊαρ, για να δώσει τη νίκη στη Πάφο ο Γιάντζα στο 77΄με πέναλτι.
Η Ομόνοια στο Α΄ημίχρονο ήταν καλύτερη και είχε την υπεροχή αλά στις καλές ευκαιρίες που βρήκε είχε απέναντι της ένα Κόπριβετς στις καλ΄ς του που έκανε δύσκολες και σωτ’ηριες επεμβάσεις.Η Πάφος απείλησε μ’ονο στο φινάλε του ημιχρόνου.Στο β΄ημίχρονο το παιγνίδι ήταν ισοζυγισμένο στο ξεκίνημα αφού ανέβηκε η Πάφος και η Ομόνοια αγχόθηκε.Στην πρώτη επαφή του με την μπάλα ο Καμαρά στο 60΄σκόραρε.Αντέδρασε η Ομόνοια και ισοφάρισε με τον Νταρμπισάιαρ αρκετά νωρίς ωστόσο στο 77΄ένα πέναλτι από τον Φαπρίτσι που έκανε αχρείαστη παράβαση μετέτεψε σε γκολ ο Γιάντζα σε γκολ κάνοντας το 2-1.Στην συνέχεια η Ομόνοια πίεσε ασφυκτικά τη Πάφο και δημιούργησε αρκετές φάσεις για γκολ αλλά πότε οι βεβιασμένες άστοχες ενέργειες των παικτών της και πότε τα σώματα των αμυντικών της Πάφου που πάλευαν με πάθος κράτησαν το πολύτιμο τρίποντο ,το πρώτο τους στο πρωτάθλημα.
Ζήτησε δύο πέναλτι στην Πάφο η Ομόνοια. Στη φάση του 21’ από τις επαναληπτικές προβολές που έδειξε η Cytavision, υπάρχει υποψία για χέρια του Ντομίνγκεζ, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο μέσα από την τηλεοπτική προβολή. Προς το τέλος του ματς μετά από κεφαλιά του Ντάρμπισαϊαρ η μπάλα βρίσκει στον ώμο του Χόριτς και δεν υπάρχει παράβαση.
Κίτρινες: Χόριτς, Μπρουλς, Κοβαλένκο/Δημητρίου, Γ. Σοάρες, Α. Σοάρες.

Διαιτητής: Κώστας Ψευδιώτης

Βοηθοί: Δώρος Τούρος, Ευαγόρας Ευαγόρου

Πάφος: Κόπριβετς, Ντομίνγκεζ, Χόριτς, Πογιέτ, Μπρουλς, Ζαχαρίου(59΄ Καμαρά), Ντεούλ(74΄ Κοβαλένκο), Γκάμποβ(83΄ Κομπανί), Γιάντζα, Μεχντί, Γκουλόν.

Ομόνοια: Παναγή, Δημητρίου, Φαμπρίσιο(84΄ Κατελάρης), Γουίλιαμ, Μαργκάσα, Μαδούρο(46΄ Λόπες), Άλεξ, Κανού, Λεάντρο(74΄ Τζαρτζίνιο), Χριστοφή, Ντάρμπισαϊαρ.