27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Απο την κόλαση στον παράδεισο ο Απόλλωνας (4-2τον Ερμή με ανατροπή στο τέλος)

Απο την κόλαση στον παράδεισο ο Απόλλωνας (4-2τον Ερμή με ανατροπή στο τέλος)

By on 18 Σεπτεμβρίου, 2017 0 673 Views

Το έκανε και αυτή τη φορά και έφθασε σε μια εντυπωσιακή ανατροπή ο Απόλλωνας ο οποίος βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά στο τέλος νίκησε 4-2 και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.
Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλά γκολ που είναι και η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου.
Στο 33΄ ο Γουίκς άνοιξε το σκορ για τους «φτεροπόδαρους», όμως δέκα λεπτά αργότερα στο 44΄  ο Μαρτίνες έφερε το ματς στα ίσα για τον Απόλλωνα.
Με το καλημέρα στην επανάληψη στο 49΄ ο Εμεγκάρα έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και στο 71΄ η χρυσή αλλαγή του Σωφρόνη, ο Εμίλιο Ζελάγια έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσα. Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι έτρεξαν και σε σχέση με την πρεμιέρα αυτή την φορά πρόλαβαν με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Στο 90+3΄ ο Ρομπέρζ έκανε το 3-2 και στο 90+8΄ ο Ζελάγια διαμόρφωσε το τελικό 4-2.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής του αγώνα, Δημήτρης Μασιάς, απέβαλε και τους δύο τεχνικούς των ομάδων . Ο Σωφρόνης Αυγουστή λόγω του ότι πανηγύρισε πίσω από τους πάγκους στο 3-2 της ομάδας του, και ο Νίκος Παναγιώτου λόγω διαμαρτυριών, αποβλήθηκε κι αυτός από τον «άρχοντα» της αναμέτρησης που αρνήθηκε ένα πέναλτι στον Απόλλωνα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Σ.Αυγουστή): Βάλε, Ζοάο Πέδρο, Σαντάνα, Ρομπέρζ, Γιούστε, Σακέτι, Άλαν (80΄ Ντα Σίλβα), Μαρτίνες (59΄Γιάκολις), Σαρδινέρο (55΄ Ζελάγια), Σκέμπρι, Μαγκλίτσα

ΕΡΜΗΣ (Ν.Παναγιώτου): Σοφρωνίου, Σανδραβέλης, Ιμερέκοφ, Φρίμπονγκ, Μαρτίνιουκ, Εμεγκάρα (66΄ Ταραλίδης), Ράντου, Χριστοφή, Τσίνα, Ταντσέφσκι (74΄ Κωνσταντίνου), Γουίκς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Άλαν/ Ράντου, Φρίμπονγκ, Ιμερέκοφ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Δημήτρης Μασιάς (Στ.Νικήτα, Χρ.Χρίστου) Α.Τσούκκας (Α.Ξάνθου)
ΘΕΑΤΕΣ: 3.500