20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 1o ΟΠΑΠ Soccer Tournament, διοργανώνει ο ΑΝΤ1 υπό την αιγίδα της ΚΟΠ

1o ΟΠΑΠ Soccer Tournament, διοργανώνει ο ΑΝΤ1 υπό την αιγίδα της ΚΟΠ

By on 21 Σεπτεμβρίου, 2017 0 1487 Views

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο ΓΣΠ, η δημοσιογραφική διάσκεψη για το 1o ΟΠΑΠ Soccer Tournament, που διοργανώνει ο ΑΝΤ1 σε συνεργασία με την ΟΠΑΠ Κύπρου, και τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου και της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, στις 6, 7 και 8 Οκτωβρίου.

Στη διάσκεψη μίλησαν σχετικά οι Στέλιος Μαλέκος (Διευθύνων Σύμβουλος ΑΝΤ1), Δημήτρης Αλετράρης (Γενικός Διευθυντής ΟΠΑΠ), Μιχάλης Περσιάνης (Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων Τράπεζας Κύπρου), Μιχάλης Χατζηπαντέλας (Αντιπρόεδρος ΑΗΚ) Σάββας Κωνσταντίνου (Τεχνικός Διευθυντής ΚΟΠ) και ο Βάσος Τσαγγαράς (Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής ΑΝΤ1).

Ο ΑΝΤ1 σε συνεργασία με την ΟΠΑΠ Κύπρου, τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου και της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, διοργανώνει το 1o ΟΠΑΠ Soccer Tournament στις 6, 7 και 8 Οκτωβρίου 2017, με τη συμμετοχή ομάδων από τις κατηγορίες U11 2006, U10 2007, U9 2008, U8 2009, U7 2010 και U8 2011.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της ΚΟΠ, με βάση τους κανονισμούς της Ομοσπονδίας. Τη διαιτησία των αγώνων θα αναλάβουν διαιτητές της Ομοσπονδίας.

Οι αγώνες του ΟΠΑΠ Soccer Tournament θα διεξαχθούν σε πρώτη φάση, την Παρασκευή και το Σάββατο 6 και 7 Οκτωβρίου στα γήπεδα, Nuevo Campo, ΑΣΠΙΣ και Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου, ενώ την Κυριακή 8 Οκτωβρίου οι ημιτελικοί και τελικοί θα διεξαχθούν στο ΓΣΠ και θα υπάρχει προβολή από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1iwo.

Ο γενικός επιχειρησιακός διευθυντής του ΑΝΤ1 Βάσος Τσαγγαράς προλόγισε τη διάσκεψη τονίζοντας: “Επιλέξαμε να στηρίξουμε τις ακαδημίες γιατί πλάθουν χαρακτήρες στους αυριανού πολίτες αυτού του τόπου. Με τη διοργάνωση του τριήμερου αυτού τουρνουά συμβάλλουμε με το δικό μας τρόπο στην προβολή όσων ασχολούνται με τις ακαδημίες”.

Από την πλευρά του ο Στέλιος Μαλέκος διευθύνων σύμβουλος του ΑΝΤ1 αφού παρουσίασε τις πληροφορίες για το τουρνουά ανέφερε… “Κοινή πεποίθηση όλων όσων στηρίζουν τη διοργάνωση είναι να προβάλουμε αυτή την όμορφη και αγνή ενασχόληση την οποία σύμφωνα με τα στοιχεία της ΚΟΠ, αγκαλιάζουν περίπου 5 χιλιάδες παιδιά μέσω 250 Ακαδημιών και 750 ομάδων από όλη την Κύπρο. Πιστεύουμε ότι το τουρνουά μας θα είναι ένας καλός προπομπός για τα Grassroots το τουρνουά ακαδημιών με τη μαζικότερη συμμετοχή”.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου κ. Δημήτρης Αλετράρης είπε: “Να μάθουμε μέσα από το ποδόσφαιρο να στηρίζουμε σωστά την κοινωνία. Πολλά μηνύματα μπορούν να αναδειχθούν μέσα από αυτό το άθλημα όπως η φιλία, η ομαδικότητα και ο υγιής ανταγωνισμός. Στη βάση της εταιρικής υπευθυνότητας του ο ΟΠΑΠ στηρίζει τη διοργάνωση και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΑΝΤ1 για τη συνεργασία.. Εύχομαι τα παιδιά, οι προπονητές και οι γονείς να απολαύσουν τη διοργάνωση”.

Εκ μέρους της ΚΟΠ μίλησε ο τεχνικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας, κ. Σάββας Κωνσταντίνου ο οποίος σημείωσε… “Με ιδιαίτερη χαρά η ΚΟΠ δέχθηκε να θέσει υπό την αιγίδα της την πρωτοβουλία του ΑΝΤ1. Η ΚΟΠ επενδύει στην ανάπτυξη του ποδόσφαιρου και οι ιδιωτικές πρωτοβουλίες για την προώθηση του ποδοσφαίρου θα έχουν πάντα την στήριξη μας. Δεν αναμένουμε πως τα χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται στις ακαδημίες μας θα γίνουν όλοι ποδοσφαιριστές όμως αναμένουμε να γίνουν όλοι καλύτεροι άνθρωποι και καλύτεροι φίλαθλοι”.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής : 26/9/2017.

Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στο 22200200.
Email: [email protected]
www.ant1iwo.com/opap