17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γ.ΟΚΚΑΣ:θα παίξει ρόλο το πάθος, η ετοιμότητα στο ντέρμπι…Είναι πιο δυνατό το πρώτο γκρουπ

Γ.ΟΚΚΑΣ:θα παίξει ρόλο το πάθος, η ετοιμότητα στο ντέρμπι…Είναι πιο δυνατό το πρώτο γκρουπ

By on 22 Σεπτεμβρίου, 2017 0 498 Views

Ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα στα ψηλά σκαλοπάτια προβλέπει ο Γιάννης Οκκάς βλέποντας την Ομόνοια και την Ανόρθωση να προσθέτουν στον ανταγωνισμό στο πρώτο γκρουπ ενώ δεν έκρυψε την διαφωνία του με την ξενομανία και στο θόμα των προονητών μέχρι και τις ακαδημίες. Ο Γ.Οκκάς μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 για το πρωτάθλημα, το Λεμεσιανό ντέρμπι και πολλά άλλα.

Για το πρωτάθλημα:

«Όλες οι ομάδες έχασαν βαθμούς και υπάρχει το συμπέρασμα ότι το πρωτάθλημα θα είναι συναρπαστικό. Δεν βλέπω μεγάλες διαφορές απλά βλέπω με θετικό μάτι πως οι ομάδες για το πρωτάθλημα θα είναι πιο πολλές. Είναι πιο δυνατό το πρώτο γκρουπ. Πέραν του ΑΠΟΕΛ, της ΑΕΚ και του Απόλλωνα βλέπουμε και την Ομόνοια και την Ανόρθωση πως με την εικόνα που δείχνουν θα δούμε πολύ καλά παιχνίδια. Θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερες από προηγούμενες χρόνια. Είδαμε μια Ομόνοια, μια Ανόρθωση διαφορετική. Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα έτοιμη από όλες τις απόψεις και ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ ως συνήθως τα τελευταία χρόνια είναι πάρα πολύ καλές ομάδες. Επειδή η ΑΕΚ έχασε με αυτό τον τρόπο δεν μου λέει κάτι. Είναι μια κακή παρένθεση. Είναι τυχερή στα εισαγωγικά η ΑΕΚ γιατί μετά το προχθεσινό παιχνίδι έχει άμεσα παιχνίδι και με μια επιτυχία θα το αφήσει πίσω της. Είναι δύσκολη η έξοδος με τη Νέα Σαλαμίνα που είναι και αυτή πληγωμένη. Αυτό που βλέπω να αλλάζει είναι πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Είδαμε τον Εθνικό, τον Ολυμπιακό να παλεύουν τα παιχνίδια. Ευχόμαστε πως θα αντέξουν όλες αυτές οι ομάδες γιατί είναι ωραίο να γίνει πιο καλό το θέαμα στο ποδόσφαιρο μας».

Για το ότι αυξήθηκαν οι Κύπριοι προπονητές:

«Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας. Δεν εμπιστευόμαστε άτομα δικά μας. Εγώ βλέπω άτομα ξένα στις ακαδημίες μας. Δεν ξέρω, έχουμε τόσο μεγάλο πρόβλημα που αυτός ο ξένος θα είναι καλύτερος από κάποιο Κύπριο; Έχουμε ικανά άτομα, αρκεί να υπάρχει ένα πλάνο. Αν ο Σωφρόνης έχανε τα πρώτα δυο παιχνίδια με τον Απόλλωνα θα λέγαμε πως δεν είναι καλός προπονητής;».

Για το ντέρμπι ΑΕΛ – Απόλλωνας:

«Είναι πάντα ιδιαίτερο παιχνίδι. Η ΑΕΛ έχει επίσης να επιδείξει ένα πολύ καλό σύνολο. Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που μου βγάζει μια σταθερότητα. Μπορεί να μην είναι στις ομάδες που λέμε θα διεκδικήσουν τίτλο αλλά θεωρώ πως δεν θα έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε, ο Απόλλωνας έχει ένα ρόστερ πιο πλήρες. Όμως, επειδή είναι Λεμεσιανό ντέρμπι, θα παίξει ρόλο το πάθος, η ετοιμότητα».

Για το Ολυμπιακός – Πάφος και Ερμής – Εθνικός:

«Είναι παιχνίδια που οι ομάδες θέλουν να τα κερδίσουν αφού είναι ομάδες με τους ίδιους στόχους πάνω κάτω. Ίσως ο Ερμής να έχει άλλους στόχους αλλά με τα δεδομένα στη βαθμολογία δεν μπορούμε να πούμε κάτι διαφορετικό».

Για την Εθνική U-17:

«Στις 17 Οκτωβρίου έχουμε επίσημο παιχνίδι. Θα ήταν καλό να έρθει ο κόσμος στα Κούκλια για να συμπαρασταθούμε στα παιδιά, να τα βοηθήσουμε. Έχουμε αρκετό ταλέντο στην Κύπρο. Υστερούμε λίγο στην ατομική προσέγγιση του κάθε ποδοσφαιριστή. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο με τον τομέα του κάθε παιδιού».