3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

ΤΖΙΩΝΗΣ:Ο κος Λόππας θα κοιμηθεί απόψε ή ο βοηθός;

By on 23 Σεπτεμβρίου, 2017 0 855 Views

Ξέσπασε με δηλώσεις του στην Primetel o πρόεδρος της Ομόνοιας Αντώνης Τζιωνής με αφορμή το μεγάλο λάθος του βοηθού Ξενοφώντος να ακυρώσει καθαρό γκολ του “τριφυλλιού”. Όσα ανέφερε:

«Δεν θα ασχοληθώ με την αγωνιστική πτυχή. Σίγουρα θα μπορούσαμε να καθαρίζαμε τον αγώνα. Σημασία έχει ότι ο κύριος Λόππας πήρε το “κούντημα” που ζήτησε. Ένα καθαρό γκολ δεν μέτρησε, είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει. Δεν ξέρω εάν είναι ευτυχισμένος, με την παραδοχή του ότι το είπε αστειευόμενος. Αντί να παίζεται στον αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι, βλέπετε πως γίνονται αχρείαστα πράγματα. Θα εξακολουθούμε να λέμε την αλήθεια, άλλοι φταίνε, άλλοι πληρώνουν. Ελπίζω η Δικαστική να λαμβάνει υπόψη το τι προηγείται για να γίνουν αυτά και ζητούμε την επιείκια της.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Ο κος Λόππας θα κοιμηθεί απόψε ή ο βοηθός; Είναι απορίας άξιο πως γίνεται να βλέπεις ένα παίκτη τόσα μέτρα πίσω και να δίνεις οφσάιντ. Τι να πω στον βοηθο; Εάν δεν ξέρει τη δουλειά του, να κάνει κάτι άλλο να μείνει σπίτι του, ας παίζει σκάκι ή τάβλι. Θα νιώθει υπεύθυνος για τα όσα θα γίνουν; Νιώθει την αγανάκτηση τόσου κόσμου, ξέρει τι προκάλεσε; Υπάρχει κάποιος από αυτούς που να πει, έκανα λάθος, αλλάζω επάγγελμα; Αν δεν κάνω τη δουλειά μου καλά εγώ, θα πάω σπίτι μου. Αυτός θα το κάνει;», ανέφερε.