3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με το σπαθί του ο Ολυμπιακός πήρε το βαθμό κόντρα στην Πάφο

Με το σπαθί του ο Ολυμπιακός πήρε το βαθμό κόντρα στην Πάφο

By on 24 Σεπτεμβρίου, 2017 0 520 Views

Νέο βαθμό πήρε ο Ολυμπιακός και έδειξε ότι δεν θα πάει τόσο εύκολα στην Β΄κατηγορία όπως πολλοί υπολόγιζαν πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.Απέναντι στην Ππάφο που προήρχετο από τη νίκη επί της Ομόνοιας έχοντας καλή ψυχολογία, οι μαυροπράσινοι στάθηκαν και πάλι πολύ καλά και πήραν με το σπαθί τους την ισοπαλία 0-0 σε ένα αγώνα με λίγες φάσεις για γκολ.

Πολύ μέτριο το θέαμα στο Α΄ ημίχρονο, διάστημα που είχαν ελαφρώς την κατοχή της μπάλας με το μέρος τους οι φιλοξενούμενοι, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί.

Καλύτερος ο ρυθμός στην επανάληψηΟ , με την Πάφο να προσπαθεί να αξιοποιήσει την οπισθοχώρηση του Ολυμπιακού σταδιακά όσο πλησίαζε το ματς προς το τέλος του, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι.

Δύο πέναλτι ζήτησε η Πάφος και ένα ο Ολυμπιακός, όμως σωστά ο διαιτητής Νικόλας Νεοκλέους δεν έδωσε καμία παράβαση. Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Παχίπης και Ντομίκγκες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χίντι, Πουγιούκκας, Πολυκάρπου, Πεχλιβάνης (62΄ Σωτηρίου), Μιγκελίτο, Τόρες (81΄ Καπαρτής), Κάστρο, Παχίπης (89’ Παντελή), Σαμάρας, Χριστοφίδης, Αντωνίου

ΠΑΦΟΣ: Κόπριβετς, Κομπανί, Ντομίνγκες, Χόριτς, Μπρουλς (80΄ Ρόγκουλιτς), Ντεούλ (67΄ Κοβαλένκο), Γκάμποφς, Φυλακτού, Καμαρά (62΄ Σικόρσκι), Μοστεφά, Γκουλόν