3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

ΔΩΝΗΣ:Ξέρουμε ότι η Τότεναμ είναι καλύτερη ομάδα…

By on 25 Σεπτεμβρίου, 2017 0 768 Views

Το δικό του μήνυμα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Τότεναμ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έστειλε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης, μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τη δυνατότητα να παίζουμε σε αυτό το θεσμό. Ξέρουμε πολύ καλά πως αυτή η τριβή μας κάνει δυνατούς και μας κάνει πάντα να πιστεύουμε. Παίζουμε εντός έδρας απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Το βασικό κριτήριο για μας είναι η πίστη που θα έχουμε μέσα στο γήπεδο».

Αν θεωρεί κομβικό το παιχνίδι…

«Κομβικά ήταν τα παιχνίδια με την Βιτορούλ και την Σλάβια. Είναι σημαντικό να παίζεις με τέτοιες ομάδες και να πιστεύεις ότι μπορείς να κερδίσεις κάτι. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε αν μπορούμε να κερδίσουμε κάτι».

Για τον Χάρι Κέιν…

«Είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στην Ευρώπη. Αλλά ποτέ δεν σκέφτομαι πώς θα σταματήσω έναν παίκτη ατομικά. Όπως κάναμε με τον Ρονάλντο, τον Νεϊμάρ έτσι και τώρα θα προσπαθήσουμε ομαδικά να τον σταματήσουμε».

Για το πλάνο του…

«Είμαστε ρεαλιστές και ξέρουμε ότι η Τότεναμ είναι καλύτερη ομάδα. Το βασικό στο πλάνο μας είναι ναι μεν η οργάνωση μας αλλά περισσότερα πράγματα με την μπάλα σε σχέση με στην Μαδρίτη. Η αυτοπεποίθηση σε ότι αφορά την δημιουργία θα παίξει καθοριστικό ρόλο».

Για τις απουσίες της Τότεναμ…

«Ξέρω ότι έχει σημαντικές απουσίες η Τότεναμ. Θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικές οι απουσίες μας».

Για την απόδοση κάποιοων ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ που δεν έφτασε σε ψηλά επίπεδα…

«Υπάρχουν κάποιοι παίκτες όπως Βούρος και Σαλάι που έχουν έρθει χωρίς προετοιμασία. Οπότε πρέπει να πάρουν χρόνο σε επίσημα παιχνίδια. Ειδικά ο Βούρος που δεν έχουμε εναλλακτικές στην θέση του με τον τραυματισμό του Μιλάνοφ. Οπότε αντιλαμβάνεστε την κούραση. Ο Σαλάι μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση παραπονέθηκε ότι είναι πολύ σφικτός και έκρινα ότι πρέπει να τον ξεκουράσω».