27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

Με το πάθος του αρχηγού η Ανόρθωση 2-0 την Δόξα

By on 25 Σεπτεμβρίου, 2017 0 711 Views


Η Ανόρθωση απέφυγε την παγίδα και κέρδισε 2-0 την Δόξα με καλή εμφάνιση στο πρώτο μημίωρο του Β’ημιχρόνου ενώ ήταν σαφως καλύτερη απο τους φιλοξενούμενους και στο Α’ημίχρονο.Η Κυρία είναιμόνη στην κορυφή με 4 βαθμούς διαφορά απο την 2η ΑΕΚ. Στο Α’ημίχρονο η Ανόρθωση ήταν καλύτερη αλλά με λίγες ευκαιρίες και με πολλές βεβιασμένες ενέργειες που πρόδιδαν άγχος.Ο Καμαρά ήταν αδύναμος στην κορυφή της επίθεσης και ο Ράγιος χωρίς καλή ενέργεια με τον Σισέ να έχει τις καλές τελικές και να πλησιάζει το γκολ όπως και τον Παλάνκα να έχει ένα καλό σουτ.Η Δόξα είχε δοκάρι σο 4’με Ασαμόα και απο εκεί και πέρα προσπαθούσε να σπάσει τον ρυθμό της Ανόρθωσης που δεν μπόρεσε να ηρεμήσει το παιγνίδι της.
Στο Β’ ανέβηκε ο Ράγιος και ο Παλάνκα ενώ ο Σιβού πλαγιοκοπούσε.Καλή δουλειά στο κέντρο απο τον Οικονομίδη με τον Βίκτορ να αναλαμβάνει τον ρόλο του εκτελεστή.Το ανέβασμα της Ανόρθωσης και η έντονη πίεση έφερε το γκολ.Στο 59’εκανε το κλέψιμο και τον ελιγμό ο Ράγιος ,σουτ απο τον Σισέ,κόντρα και στο ριμπάουντ ο Βίκτορ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.
Στο 69’ο Ράγιος με εκπληκτικό ελιγμό έδωσε ασίστ στον Βίκτορ που πέτυχε το 2-0 μέσα σε αποθέωση.Έκανε τρία τα γκολ του ο αρχηγός της Ανόρθωσης αφού σκόραρε και στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ.
Στη συνέχεια η Ανόρθωση με ψυχραιμία και ηρεμία έλεξε τον ρυθμό και η προσπάθεια της Δόξας να αντιδράσει δεν είχε αποτέλεσμα με την Ανόρθωση να πανηγυρίζει δίκαια τη νίκη.
…Υποχρεωτική ήταν η αλλαγή του Πράνιτς που θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ
..Δεν υπήρχε και καθοριστικό λάθος ο Λ.Σωτηρίου όμως σε κάποιες λεπτομέρειες ήταν εκνευριστικός και όχι ο καλός Σωτηρίου.
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Αρούς, Πράνιτς (46΄ Μπανταλόφσκι), Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Σιβού, Βίκτορ, Οικονομίδης, Ράγιος, Παλάνκα (82΄ Άλβες), Σισέ, Καμαρά (69΄ Καρλίτος)

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Αρτυματάς, Πηλέας, Ματθαίου

ΔΟΞΑ: Γκρεμσλ, Σισοκό (63΄ Ενινφούλ), Μπα, Μουκτάρης, Κιφουετί, Παπαφώτης (63΄ Ζατλ), Πίκολι, Γουίλσον, Λεάντρο, Ασαμόα, Σαντίκ (78΄ Ντίλαν)

Στον πάγκο: Μαυραντώνης, Χατζηφραγκίσκου, Ρεδόνδο, Γκόμες, Κάρλος, Ιωάννου, Κυριάκου, Πουτζιουρής

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λούκας Σωτηρίου (Χαρ. Γεωργίου, Κ. Κυριάκου), 4ος: Χρ. Θεουλή (Μ. Τσαγγάρης)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΓΗΠΕΔΟ: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

ΘΕΑΤΕΣ: 5.000