3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΖΑΜΠΟΣ:Με το ΑΠΟΕΛ πάμε για τη νίκη…(κάναμε την μύγα κάμηλο)

ΤΖΑΜΠΟΣ:Με το ΑΠΟΕΛ πάμε για τη νίκη…(κάναμε την μύγα κάμηλο)

By on 25 Σεπτεμβρίου, 2017 0 588 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αλκής Χρίστος Τζιάμπος μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για το παιχνίδι με την Ομόνοια, για τον απόηχο και για το δύσκολο παιχνίδι που έρχεται με το ΑΠΟΕΛ.
«Ότι πάρεις από αυτά τα παιχνίδια είναι μπόνους, πήραμε έναν βαθμό και θα μπορούσαμε και για τους τρεις βαθμούς. Αδικήθηκε ο αντίπαλος με το καθαρό γκολ που δεν του καταλογίστηκε, είχαμε και εμείς ένα πέναλτι στο 0-0. Πήραμε έναν βαθμό και τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ στο οποίο θα πάμε για τη νίκη. Παραδοσιακά δυσκολεύουμε το ΑΠΟΕΛ και θα δώσουμε απαντήσεις στο γήπεδο» είπε αρχικά.

Σας ικανοποιούν οι έξι βαθμοί που μαζέψατε μέχρι τώρα;

«Δεν μας ικανοποιούν οι έξι βαθμοί. Όπως ήρθαν τα παιχνίδια έπρεπε να είχαμε άλλη μια νίκη τουλάχιστον. Θ άλλαζα για παράδειγμα τη νίκη με τον Άρη αν την παίρναμε παρά την ισοπαλία με την Ομόνοια. Εμείς παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο, δεν κλεινόμαστε, αρέσει στον κόσμο αυτό και έτσι θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε. Γίνεται πολύ καλή δουλειά από έναν νεαρό προπονητή, ένα νεαρό τιμ και η δουλειά φαίνεται στο γήπεδο».

Για να γίνει όλο αυτό έπαιξαν ρόλο και αυτά που βγήκαν με την συνάντηση Λόππα-Πετρίδη;

«Δεν ισχύουν αυτά που βγήκαν προς τα έξω, απλά πήραμε ένα γεύμα και κάναμε την μύγα κάμηλο. Δημιουργήθηκαν προβλήματα εκεί που δεν έπρεπε. Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο και την Ομόνοια και την Θύρα 9 και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν».

**«Πήγαμε στο παιχνίδι με την Ομόνοια όπως πήγαμε και πάμε σε όλα τα υπόλοιπα»

Για τον Φαμπρίτσιο…

«Ο Φαμπρίτσιο ήρθε για να αντικαταστήσει τον Πατουλέα, έπαιξε τρία παιχνίδια, έβαλε τέσσερα γκολ. Σε κάθε παιχνίδι έχουμε άλλον πρωταγωνιστή και αυτός μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί η ομάδα έχει ποιότητα».