3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ποιός θα σταματούσε τον Κέιν? Έκανε Χατ-τρικ και την διαφορά

Ποιός θα σταματούσε τον Κέιν? Έκανε Χατ-τρικ και την διαφορά

By on 26 Σεπτεμβρίου, 2017 0 964 Views

Όσο και αν ήθελε ,όσο και αν προσπάθησε όσες ευκαιρίες και αν βρήκε το ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Κέιν και έχασε από την Τότεναμ φυσιολογικά …με 3-0 .Με χατ-τικ ο Άγγλος επιθετικός έκοψε τις ελπίδες του ΑΠΟΕΛ και έδωσε τέλος στο όνειρο για κάτι καλύτερο. Απείλησε πρώτο με τον Ντε Καμάργκο που σημάδεψε το δοκάρι στο 21΄απείλησε με καλά σουτ αλλά ο Γιορίς ήταν εκπληκτικός όταν χρειάστηκε αλλά ως εκεί…Από εκεί και πέρα η Τότεναμ χωρίς να παίξει ιδιαίτερο ποδόσφαιρο επιβλήθηκε με 3-0 με τρία γκολ του χαρισματικού σέντερ φορ της ,του Χάρι Κέιν. Το ΑΠΟΕΛ ίσως να μην άξιζε αυτή την βαριά ήττα αφού δέχθηκε γκολ σε στιγμές που αυτό απειλούσε να σκοράρει αλλά από την στιγμή που δεν κατάφερε να περιορίσει τον καλύτερο παίκτη της Τότεναμ τον οποίο γνώριζε τα λόγια είναι περιττά και η ιστορία έγραψε ήδη ΑΠΟΕΛ-Τότεναμ
0-3 έστω και αν το ΑΠΟΕΛ εδικαιούτο να πετύχει κάποιο γκολ, έστω και αν η εικόνα της ομάδας του Δώνη ήταν καλύτερη απ ότι δείχνει το τελικό σκορ.

TO ΓΚΟΛ

21΄ Το ΑΠΟΕΛ είχε την πρώτη ξεκάθαρη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με το δοκάρι του Ντε Καμάργκο
39΄ 0-1 Κάθετη πάσα του Αλντερβέιρελντ στον Κέιν που έφυγε πίσω από την άμυνα του ΑΠΟΕΛ και με ωραία πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.
62΄ 0-2 Ο Σισοκό βρήκε τον Κέιν, ο οποίος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

67΄ 0-3 Σέντρα του Τρίπιερ, ο Κέιν ανενόχλητος με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Βούρος, Ρουέδα, Καρλάο, Λάγο, Μοράις (84΄ Αλεξάνδρου), Βινίσιους, Σαλάι (63΄ Μακρής), Ζαχίντ, Αλωνεύτης (75΄ Φαρίας), Ντε Καμάργκο

Στον πάγκο: Γκουτίνιο, Μερκής, Ποτέ, Αντωνίου

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Τρίπιερ, Αλντερβέιρελντ, Σάντσες, Ντέιβις, Ντάιερ, Γουίνκς, Σισοκό (84΄ Γεωργίου), Οριέ (57΄ Γιορέντε), Σον, Κέιν (74΄ Ν΄Κουντού)

Στον πάγκο: Φορμ, Φόιθ, Γουόλκερ – Πίτερς, Όκλι – Μπουθ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πάβελ Κράλοβετς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βάτερμαν, Βινίσιους / Γουίνκς

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 16.370