2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

ΧΡΥΣΗΣ:Το απόλυτο φαβορί είναι η Ομόνοια

By on 29 Σεπτεμβρίου, 2017 0 521 Views

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Χρύσης Μιχαήλ τονίζει πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να παραμείνει ανταγωνιστικός μέχρι τον Ιανουάριο που θα πρέσει να ενισχυθεί και αν τα καταφέρει θα παλέψει μέχρι τέλους για τη σωτηρία.Ο Χρ,Μιχαήλ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για το παιχνίδι της ομάδας του με την Ομόνοια και για την πορεία της ομάδας του.
Για το πολύκροτο θέμα με το VAR…
«Είναι αρκετά βοηθητικό και τα θετικά θα είναι πιο πολλά από τα αρνητικά αφού θα είναι για φάσεις που μπορούν να κρίνουν ένα αγώνα θα είναι καλύτερα να μπει στο ποδόσφαιρο».

Πως προετοιμάζεστε για το παιχνίδι με την Ομόνοια;
«Προετοιμαζόμαστε όπως προετοιμαζόμαστε σε κάθε παιχνίδια απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Είναι μια ομάδα που προσπαθεί σιγά, σιγά να επανέλθει ξανά στα ψηλά σκαλοπάτια του Κυπριακού ποδοσφαίρου, μια ομάδα που με τον κόσμο της αξίζει να είναι ψηλά. Ξέρουμε τις δυσκολίες και θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται».

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα…
«Οι δυσκολίες μας ήταν γνωστές από την πρώτη μέρα., Η ομάδα έπρεπε να μείνει με το ρόστερ της β΄ κατηγορίας και με λιγότερους ακόμα καθώς κάποιοι δεν δικαιούνταν να μείνουν, Κάναμε ενίσχυση με παίκτες κάτω των 18. Έχουμε το πιο ελλιπές ρόστερ και πιο φτηνό της α΄ κατηγορίας. Μέσα σε αυτά δουλέψαμε, είμαστε συνειδητοποιημένοι και ξέρουμε πως θα είμαστε σαν ομάδα μέχρι και την ημέρα της ενίσχυσης, να είμαστε ανταγωνιστικοί».

**«Έλεγαν το καλοκαίρι ότι όπως ανέβηκε ο Ολυμπιακός θα πέσει, που δεν θα πάρει βαθμούς και δεν ήθελα να είναι έτσι η ομάδα μου. Μαζέψαμε βαθμούς και αυτό βοήθησε στην ψυχολογία και αυτοί οι βαθμοί μας δίνουν έξτρα κίνητρο για να παλέψουμε να πάρουμε ακόμα περισσότερους».

**«Δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Το απόλυτο φαβορί είναι η Ομόνοια. Σαν Ολυμπιακός επιστρέψαμε στην α΄ κατηγορία και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».