1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νέα τεσσάρα για την Γιουνάιτεντ.Δύο γκολ ο Φελαϊνί(Τα αποτελέσματα της Premier league)

Νέα τεσσάρα για την Γιουνάιτεντ.Δύο γκολ ο Φελαϊνί(Τα αποτελέσματα της Premier league)

By on 30 Σεπτεμβρίου, 2017 0 935 Views

Ο Μαρουάν Φελαϊνί με δύο γκολ βύθισε ακόμα πιο πολύ την Κρίσταλ Πάλας (4-0) και απογείωσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή της Premier League.

Εντάξει, βρήκε και τα έκανε. Η φετινή Κρίσταλ Πάλας είναι η χειρότερη ομάδα όχι μόνο της φετινής Premier League, αλλά σε όλη την ιστορία της. Μετά από 7 αγωνιστικές δεν έχει σταυρώσει γκολ και έχει δεχθεί 17!

Ωστόσο, αυτό δεν μειώνει σε τίποτα την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται φέτος ο αγαπημένος παίκτης του Ζοσέ Μουρίνιο, αυτός που θα ήθελε να κλωνοποιήσει! Όσα γκολ πέτυχε αθροιστικά τα τελευταία δύο χρόνια στην Premier League, τα έχει πετύχει στις 7 πρώτες αγωνιστικές ο Μαρουάν Φελαϊνί. Ο Βέλγος μέσος σκόραρε δις (35’, 49’) και έδωσε τον τόνο στο θριαμβευτικό 4-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που απολαμβάνει προσωρινά την μοναξιά της κορυφής.

Ο εξαιρετικός Ράσφορντ (δύο ασίστ) σέρβιρε από νωρίς το πρώτο γκολ για τον Μάτα (4’), ενώ το σκορ έκλεισε λίγο πριν το τέλος (86’) ο μόνιμος σκόρερ Λουκάκου, ο οποίος έφτασε ήδη τα 7 γκολ στην φετινή Premier League.

Εκπληκτική για μία ακόμα φορά η Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα, που παραμένει στην πρώτη πεντάδα με ένα ακόμα δείγμα εξαιρετικού κοουτσαρίσματος από τον Πορτογάλο τεχνικό. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από την Γουέστ Μπρομ, οι σφήκες γύρισαν το παιχνίδι με γκολ του Ρισάρλισον στις καθυστερήσεις πήραν το πολύτιμο 2-2, σε ένα παιχνίδι που έδειχνε χαμένο.

Στις καθυστερήσεις (με γκολ του Ντιαφαρά Σακχό) ήρθε το τρίποντο για την Γουέστ Χαμ απέναντι στην Σουόνσι (1-0), ενώ λίγο πριν το τέλος ο Πίτερ Κράουτς με ένα περιπετειώδες γκολ έδωσε στην Στόουκ την νίκη επί της Σαουθάμπτον με 2-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 7ης αγωνιστικής της Premier League

Μπόρνμουθ – Λέστερ 0-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας 4-0

(3’ Μάτα, 35’, 49’ Φελαϊνί, 86′ Λουκάκου)

Στόουκ – Σαουθάμπτον 2-1

(40’ Ντιούφ, 85’ Κράουτς / 75’ Γιοσίντα)

Γουέστ Μπρομ – Γουότφορντ 2-2

(18’ Ροντόν, 21’ Έβανς / 37’ Ντουκουρέ, 96’ Ρισάρλισον)

Γουέστ Χαμ – Σουόνσι 1-0

(90’ Σακχό)