3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Καπαρτής πάγωσε το ΓΣΠ .Στο 94΄ισοφάρισε και σοκ στην Ομόνοια

Ο Καπαρτής πάγωσε το ΓΣΠ .Στο 94΄ισοφάρισε και σοκ στην Ομόνοια

By on 30 Σεπτεμβρίου, 2017 0 516 Views

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ολυμπιακός ισοφάρισε την Ομόνοια 1-1 και πήρε χρυσό βαθμό διαψεύδοντας ξανά τα προγνωστικά ενώ οι πράσινοι μετρούν άλλους δύο χαμένους βαθμούς από έλλεψη αποτελεσματικότητας αλλά και το λαθος του τερματοφύλακας της

Στην φάση του 1-1 φέρει την απόλυτη ευθύνη ο Πιτ Φελτχούισεν που λειτούργησε πολύ λανθασμένα και δέχτηκε το γκολ την στιγμή που η ομάδα του ετοιμάζετο να πανηγυρίσει τη νίκη έστω και με 1-0.

Η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ, έδειξε για άλλο ένα ματς πόσο μαχητική είναι, πάλεψε απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο και δικαιώθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα με το γκολ της ισοφάρισης. Η Ομόνοια ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως πλήρωσε την αδυναμία της να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που βρήκε. Οι «πράσινοι» κυρίως στο Α’ ημίχρονο κυριάρχησαν, όμως δεν βρήκαν δίχτυα. Εξαργύρωσαν την υπεροχή τους στο 51’ με το γκολ του Λεάντρο Γκονζάλες μετά από μπαλιά του Μαργκάσα, στη συνέχεια ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε όσον αφορά το ότι προσπάθησε να κάνει πιο δημιουργικό παιχνίδι και στο φινάλε δικαιώθηκε με το γκολ του Καπαρτή.

90΄+4 ΓΚΟΛ 1-1 Αδράνεια στην άμυνα και λάθος του τερματοφύλακα της Ομόνοιας, ο Καπαρτής, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.
51΄ ΓΚΟΛ 1-0 Σέντρα του Μαργκάσα, πλασέ του Γκονζάλες στα δίκτυα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φελτχούιζεν, Τζαίλσον, Μαργκάσα, Φαμπρίτσιο, Γ. Σοάρες, Κανού (75΄ Μπρέεβελντ), Αλ. Σοάρες, Γκονζάλες, Τζαρσίνιο, Λόπες (69΄ Μαδούρο), Ντάρμπισαϊαρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χίντι, Αντωνίου, Σαμάρας, Χριστοφίδης, Σωτηρίου, Πολυκάρπου, Μιγκελίτο, Κάστρο (78΄ Καπαρτής), Πεχλιβάνης, Παχίπης (56΄ Μενελάου), Τόρες (85΄ Παντελή)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημήτρης Μασιάς (Ι. Λαζάρου – Ν. Εγγλέζου), 4ος: Ν. Νεοφύτου, Παρ.: Μ. Ιωάννου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φαμπρίτσιο, Γκονζάλες / Αντωνίου
ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 7.262