1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024

Τέλειωσε σε 2΄ο Παναθηναϊκός(Νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ)

By on 30 Σεπτεμβρίου, 2017 0 728 Views

Με 2 γκολ σε διάστημα δύο λεπτών (αυτ. Μιχαήλ, Μολίνς), σε ένα ματς με χαρακτήρα συλλαλητηρίου κατά του Αλαφούζου, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και μετά από καιρό υπήρξαν χαμόγελα.

Ξεκάθαρο έκανε ο κόσμος σε παίκτες και προπονητή ότι θα είναι παρών στα δύσκολα. Στις ιστορικές και πολύ δύσκολες στιγμές που βιώνει ο σύλλογος, οι οπαδοί του σχεδόν γέμισαν τη Λεωφόρο και έδωσαν πνοή στην ομάδα, που έπρεπε να σκεφτεί το αγωνιστικό κομμάτι και κατάφερε πολύ γρήγορα να «σβήσει» το ματς με τον ΠΑΣ, με δυο γκολ μέχρι και το 13′.

«Σε χτύπησαν οι εντός κι εκτός εχθροί σου…» και «θα σε τελειώσουμε εμείς» με αποδέκτη τον Αλαφούζο, τα πανό γεμάτα νόημα από τους οργανωμένους φίλους των «πράσινων».

Έτσι έπαιξαν:

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρουσίασε τον Παναθηναϊκό με το 4-3-2-1. Ο Βλαχοδήμος υπερασπίστηκε την πράσινη εστία και στην τετράδα της άμυνας από αριστερά προς τα δεξιά βρέθηκαν οι Χουλτ, Μολέδο, Κολοβέτσιος και Κουλιμπαλί. Ο Σιλά στα χαφ ήταν λίγο πιο πίσω από τους Κουρμπέλη και Χίλιεμαρκ, ενώ ο Μολίνς είχε βοήθειες από τους Άλτμαν (αριστερά) και Βιγιαφάνιες (δεξιά). Ο Αργεντινός γύριζε και λίγο πιο πίσω σε κεντρικό ρόλο για να βοηθήσει και στην οργάνωση.

Ο ΠΑΣ παρατάχθηκε με το 3-5-2, με τον Βελλίδη κάτω απ’ τα γκολπόστ και τους Μιχαήλ, Μαυροπάνο και Τζημόπουλο στα μετόπισθεν. Στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής οι Καρανίκας και Μπουκουβάλας δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα, τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Κοζορώνης και Γαρουφαλιάς και πιο μπροστά ο Μανθάτης σε ελεύθερο ρόλο. Επιθετικοί οι Μπρούνο Χαλκιαδάκης και Γιάκος.