2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Άνετη και εκπληκτική πεντάρα από τον Απόλλωνα

By on 1 Οκτωβρίου, 2017 0 735 Views

Άνετος ο Απόλλωνας με σωστό ροτέισιον πέτυχε μεγάλη και πολύ ιπο εύκολα απότι θα υπολόγιζε νίκη με 5-0 επί της Νέας Σαλαμίνας.Το γρήγορο γκολ βοήθησε στην εξέλιξη του αγώνα ωστόσο η ανωτερότητα του Απόλλωνα ήταν σαφέστατη και δεν άφησε περιθώρια στην Ν.Σαλαμίνα να σκεφτεί καν ότι μπορούσε να πάρει κάτι από τον αγώνα.Ούτε καν εντυπώσεις.

Ο Απόλλωνας έκανε ένα εντυπωσιακό πρώτο μέρος στο οποίο προηγήθηκε 2-0. Ο Σαντάνα κέρδισε πέναλτι από τον Βοσκανιάν στο 7΄ και στο 8΄ ο Άλεξ Ντα Σίλβα το εκτέλεσε εύστοχα. Κάπου εκεί το μεγάλο μέρος από το άγχος και την πίεση έφυγε και οι γηπεδούχοι έπαιζαν ακόμα καλύτερα. Στο 16΄ ο Ντα Σίλβα με μπαλιά ακριβίας βρήκε τον Γιάκολις ο οποίος με άψογο τελείωμα έκανε το 2-0 το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Βέβαια αν ήταν πιο προσεκτικός ο Απόλλωνας θα μπορούσε να πήγαινε με περισσότερα γκολ στα αποδυτήρια.
Δεν τα έβαλε τα άλλα στο πρώτο μέρος, τα έβαλε νωρίς στην επανάληψη και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Στο 47΄ ο Ντα Σίλβα με δεύτερο προσωπικό γκολ απευθείας φάουλ αυτή την φορά έκανε το 3-0, ενώ ο Ζελάγια στο 52΄ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.
Λίγο αργότερα στο 64΄ ήρθε και το 5-0. Πάλι ασιστ του Ντα Σίλβα, αυτή την φορά στον Μαρτίνες ο οποίος από πολύ κοντά νίκησε τον Βεσελόφσκι και έστειλε την μπάλα τα δίκτυα.
Το γκολ του Μαρτίνες ήταν και το τελευταίο της αναμέτρησης σε μια μεγάλη εμφάνιση για τον Απόλλωνα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ : Βάλε, Σακέτι (67΄ Πολίτσι), Ντα Σίλβα, Ζελάγια, Πέδρο (53΄ Μαρτίνες), Σαντάνα, Ρομπέρζ, Σκέμπρι, Πιτιάν, Γιάκολις (53΄ Στυλιανού), Άλεφ.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ : Βεσελόφσκι, Βοσκανιάν, Γκράσι, Μιντίκκης (51΄ Κάκκο), Σεργίου, Μανογιάν, Κούσουλος, Πόλιανετς (66΄ Παπαδόπουλος), Κυπριανού, Μπριτζίτο, Μακρίεφ (46΄ Νταμάχου).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Άλεφ

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κώστας Ψευδιώτης (Α. Χρίστου – Σ. Βίκτωρος), 4ος: Σ. Βίκτωρος, Παρ.: Α. Ξάνθου