2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αποκαλυπτικός ο Πρόδρομος για τα τηλεοπτικά,τον Λόππα,τον Στάθη και άλλους

Αποκαλυπτικός ο Πρόδρομος για τα τηλεοπτικά,τον Λόππα,τον Στάθη και άλλους

By on 5 Οκτωβρίου, 2017 0 983 Views

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, αποκάλυψε στο πλαίσιο δημοσιογραφικής του διάσκεψης πως το ΑΠΟΕΛ συμφώνησε με την πλατφόρμα της Cablenet για την πενταετία 2019-2024.

Αναλυτικά:

«Προχωρώ σε μια ανακοίνωση. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι χθες συμφωνήσαμε την Cablenet για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΑΠΟΕΛ για την περίοδο 2019-2024. Μια συμφωνία που θεωρείται τεράστια επιτυχία στο οικονομικό κομμάτι. Σε 1-2 εβδομάδες η συγκεκριμένη εταιρεία θα κάνει διάσκεψη που θα σας αναλύσει τις λεπτομέρειες. Δεν είναι κρυφό, η συμφωνία αγγίζει κάτι περισσότερο από 3 εκατομμύρια. Αυτό λέει από μόνο του την συμφωνία που έχουμε πετύχει», σημείωσε ο κ. Πετρίδης.

Για την περίπτωση Τόμας Ντε Βινσέντι μίλησε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης.

«Είμαστε σε καθημερινή επαφή από το καλοκαίρι. Είναι φανερό πως αν και εφόσον διακόψει το συμβόλαιο του με την ομάδα του, το οποίο είναι ψηλό, θα είμαστε η πρώτη του επιλογή. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε να ξεκαθαρίσει ο ίδιος».

Για τη συνάντηση με τον Άντη Λόππα…

«Δεν ήταν η μοναδική συνάντηση με πρόεδρο άλλης ομάδας. Έγιναν άλλες τέσσερεις και μάλιστα στον ίδιο τραπέζι. Αποτάθηκα και στον πρόεδρο της Ομόνοιας. Οι συναντήσεις αφορούν θέματα που αφορούν όλες τις ομάδες. Στη συνάντηση με τον κ. Λόππα συζητήθηκε και το θέμα Σεμέδο. Δεν είναι ο μόνος που μας ενδιαφέρει. Υπάρχουν άλλοι 2-3 στα υπόψη μας. Ίσως ενδιαφερθούμε τον Ιανουάριο για το όνομα του.Βγήκε έξω το όνομα του Σεμέδο για να δωθεί λόγος στην συνάντηση μετά που καταποντίστηκε ο κ.Λόππας απλο τις αντιδράσεις ».

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας…

«Καμία ομάδα από αυτές που παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι στην πρώτη θέση. Οι απουσίες επηρεάζουν. Ρίξαμε τους Βούρο και Σαλάι αμέσως στα βαθιά. Η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας έπαιξε σημαντικό ρόλο».

Για τον Μπερτόλιο…

«Είναι ένας προπονητής που αρχίζει με όλους τους προπονητές. Είχε θέμα με το μυϊκό του σύστημα».

Για τον Βάντερ…

«Τον ήθελε ο προπονητής, να τον έχει με τη Σλάβια. Πέρσι κατηγορήθηκαμε για τον Ντε Βινσέντι που δεν ήταν διαθέσιμος με την Κοπεγχάγη».

Για τις πρόωρες ανανεώσεις…

«Λήγει το συμβόλαιο του Μοράις και θα γίνει κουβέντα. Για τον Αλωνεύτη, δεν θα χρειαστεί πάνω από 10 λεπτά για να συμφωνήσουμε. Μακάρι να είναι όλοι οι παίκτες, όπως ο Στάθης Αλωνεύτης».