1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Απόλλωνας και ο Σιβού…στις σκέψεις της Ανόρθωσης

Ο Απόλλωνας και ο Σιβού…στις σκέψεις της Ανόρθωσης

By on 9 Οκτωβρίου, 2017 0 644 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα…

«Τα βλέμματα μας είναι στραμμένα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις, όμως έχουμε τις διεθνείς που απουσιάζουν. Με αυτούς που είναι στην Κύπρο ξεκινά η προετοιμασία για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Θα είναι το πρώτο εντός έδρας ντέρμπι και αυτό αποτελεί επιπλέον κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές για να φτάσουν στη νίκη και να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο».

Για την προπώληση των εισιτηρίων…

«Μέχρι το απόγευμα θα εκδοθεί ανακοίνωση».

Για τον Σιβού που θα συμμετάσχει στο Μουντιάλ και αν γίνονται ενέργειες για επέκταση της συνεργασίας…

«Υπάρχει μπόλικη ποιότητα στους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ. Θα το δει την κατάλληλη στιγμή η διοίκηση το θέμα της ανανέωσης. Προηγήθηκαν συνομιλίες και θα γίνει προσπάθεια για ανανέωση. Οφείλουμε να κάνουμε υπομονή και να δείξουμε εμπιστοσύνη στους χειρισμούς».

Για τον Αμπντουλάγιεφ ο οποίος είναι με την εθνική της χώρας του…

«Με την επιστροφή θα μπει κανονικά στις προπονήσεις. Ταξιδέψε για ψυχολογικούς λόγους. Οι Πράνιτς και Γκάντσεφ θα προσπαθήσουν να προπονηθούν κανονικά. Θα αξιολογηθεί η κατάσταση τους και θα υπάρξει ενημέρωση. Τα νέα που βγαίνουν είναι θετικά».

Για τη θετική παράδοση κόντρα στον Απόλλωνα τα τελευταία τρία χρόνια…

«Αυτό δεν παίζει ρόλο. Με το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, κανένας ποδοσφαιριστής δεν σκέφτεται την παράδοση. Θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Μαζί με τον κόσμο μας, να κάνουμε μια καλή εμφάνιση για να πάρουμε τη νίκη».

Για τις πολύ καλές προϋποθέσεις με τις οποίες προσεγγίζει τον αγώνα η Ανόρθωση…

«Αυτά τα παιχνίδια βοηθούν και τη δική μας ομάδα για να φανερώσει τις αρετές της. Είναι σημαντικό να πάμε να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα».

Για τα τηλεοπτικά…

«Η διοίκηση μελέτησε ενδελεχώς τις προστάσεις που είχε μπροστά της. Δεν ήταν μόνο το οικονομικό κομμάτι που έπαιξε ρόλο. Όλες οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές σε μεταγενέστερο στάδιο».