27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Απόφαση του Τράττου η κόκκινη και όχι του τέταρτου.Τα συν και πλην της Ανόρθωσης

Απόφαση του Τράττου η κόκκινη και όχι του τέταρτου.Τα συν και πλην της Ανόρθωσης

By on 15 Οκτωβρίου, 2017 0 1223 Views

Πάνω του πήρε την φάση της αποβολής του Σιβού ο Τράττος και κακώς αποδόθηκε στον τέταρτο διαιτητή Β.Δημητρίου η απόφαση.
Η δικαιολογία του Τράττου για την αποβολή του Σιβού είναι η εξής. Είδε τον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης να κλωτσάει αντίπαλο στον πάγκο του Απόλλωνα. Έτσι είπε ο διαιτητής σε όσους τον ρώτησαν συμπεριλαμβανομένου και του παρατηρητή Μάριου Τσαγγάρη.
Αυτό που μετρά είναι η απόφαση του διαιτητή και η Ανόρθωση πέραν της τιμωρίας του Σιβού θα έχει και συνέπειες απο τον αθλητικό δικαστή για την ρίψη αντικειμένων ,(ένα εκ των οποίων βρήκε τον διαιτητή)και για την 12λεπτη διακοπή.
Τον αγώνα με τον Εθνικό εκτός από τον Σιβού θα χάσει καιο Σισέ που συμπλήρωσε 3 κίτρινες διαμαρτυρώμενος έντονα για πέναλτι που δεν του δόθηκε.Πάντως ο Σισέ πριν δεχθει τράβημα στην περιοχή έκανε επιθετικό φάουλ με τον διαιτητή να μην σφυρά τίποτε.
Η Ανόρθωση μπορεί να μην κέρδισε ωστόσο όπως εξελίχθηκε ο αγώνας η ισοπαλία είναι θετική για αυτήν αφού πέρασε τρίτο ντέρμπι χωρίς ήττα και ο τρόπος που ήρθε η αποτροπή της ήττας της δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια αφού οι παίκτες της έδειξαν ψυχικά αποθέματα.Θα πρέπει όμως να βελτιώσει αρκετά πράγματα στην επίθεση για να μπορέσει να συνεχίσει την καλή βαθμολογική της πορεία.Σε όλο το σκηνικό που διαδραματίστηκε το πλέον θετικό για την Ανόρθωση ήταν και η ενθαρρυντική παρουσία του νεαρού Πηλέα που μπήκε μέσα όταν το παιγνίδι πήρε φωτιά και ανταποκρίθηκε πολύ καλά.Στον επόμενο αγώνα λογικά επιστρπέφει ο Πράνιτς που εξέτισε την ποινή του και ξεπέρασε τον τραυματισμό του.