5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

Πήρε το τρίποντο και έφυγε η Αλκή…

By on 15 Οκτωβρίου, 2017 0 513 Views

Απέδρασε με το τρίποντο από το Μακάρειο η Αλκή που πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με 3-0 κόντρα στον Ολυμπιακό.Η ομάδα της Λάρνακας γεύτηκε την χαρά της νίκης δεπύτερη φορά φθάνοντας συνάμα και τους εννέα βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Ο Ολυμπιακός ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερος αλλά δεν βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα. Γενικά το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα αφού το 0-3 είναι βαρύ για τους γηπεδούχους όμως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει ο καλύτερος αλλά ο πιο εύστοχος.

Η Αλκή άνοιξε το σκορ στο 24΄με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Φαμπρίσιο. Ο Ολυμπιακός έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, η Αλκή όμως είχε την απάντηση με τον Σεμέδο στο 63΄που έκανε το 2-0.

Το τελικό 3-0 σημειώθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα με σκόρερ τον Ντουβεντρού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χίντι, Πολυκάρπου (77′ Παντελή), Παεχλιβάνης, Μικελίτο, Τόρες, Κάστρο (85′ Σεραφείμ), Παχίπης (65′ Καπαρτής), Σαμάρας, Χριστοφίδης, Αντωνίου, Σωτηρίου

ΑΛΚΗ: Πάρντο, Θεοχάρους, Φραγκέσκου, Ντουβεντρού, Αβραάμ (77′ Χαραλάμπους), Σεμέδο (88′ Τριμπό), Τιγκρουτζιά, Ιτουά, Λοϊζίδης, Φαμπρίσιο, Ντιακιτέ